• iştah kesici ve yag yakıcı bir zayıflama hapı. çin menşeili olup yosunlu bir karışım olduğu söylenmekte. boyu kilosundan fazla olanlar kullanmasın deniyor. çeşitli yan etkileri var. ben demir takviyesi olarak gnc'nin siprulinasını araştırırken rastladım(ki muadili değilmiş zaten). -yaptığım araştırmalardan sonra ikisini de kullanmamaya karar verdiğimi bilgi olarak sunmak isterim...-
  • ürünlerinin içerikleri hakkında pek bir bilgi olmasa da : http://www.kmdali.com/en/index.asp

    yan etkileri ile ilgili ise şuraya bakılabilir: http://www.haberosmaniye.com/…kinda-onemli-aciklama
  • reductil 10mg ve reductil 15mg adıyla eczanelerde satılan ve obezite tedavisinde doktor kontrolünde kullanılması gereken, sağlık bakanlığı onaylı ilacın içerisindeki etken maddeyi içeren çin malı şeydir.
    bu madde, sibutramin hidroklorür monohidrattır ki lida bu maddeyi içerdiğini dahi bize söylemez...oysa ki ne 10 ne de 15mg...yaklaşık 30mg sibutramin içerir sevgili lida.
    çüş. evet çüş gerçekten.
    içinde ot var çöp var denilir, tamamen bitkisel denilir. kocaman bir yalandır.
    sibutramin pek çok yan etkisi olan, riskli ve ciddi bir etken maddedir.
    dikkatli ve doktor kontrolünde kullanılmalıdır.
  • iyice bilgi sahibi olunmadan içilmemesi gerekir . fazla kilosu 5 kg'ın altında olanların içmesinin sakıncalı olduğu da ayrıca belirtilmiştir. yan etkileri sıklaşmaya başladığı anda ( çarpıntı ve baş dönmesi özellikle) bırakılmalıdır.
  • hicbir sekilde kullanilmamasi gereken bir "ilac". icerigini paylasmadigi ve gerekli testleri tam manasiyla gerceklestirmedigi icin turkiye tarafindan yasakli konumdaki bir ilactir. kacak yollarla ulkeye sokulan bir ilacin kullanilmasi da aptallikla esdegerdir. ayrica evet ilac! dogal mogal degildir, birilerinin gotunden uydurdugu ibareleri beyninize, agziniza sokmayin.

    peki bu ilaci kullananlarda ne gibi sorunlar ortaya cikabilir?
    "olum"
  • sağlık bakanlığı, il sağlık müdürlüklerine gönderdiği genelgeyle ''lida zayıflama yosun kapsülü'' adlı ürünün imal, ithal ve satışının durdurulmasını ve mahkeme kararıyla imha edilmesini, sağlık bakanlığı ilaç ve eczacılık genel müdürlüğünce ''çok acele'' kaydıyla gönderilen genelgede, bakanlık izni olmayan, kaçak olarak yurda sokulan ve kaçak üretilen ''lida zayıflama yosun kapsülü'' adlı ürünün, aktar ve baharatçılarda, hatta eczanelerde satıldığına ve bu ürünü kullananlarda ciddi yan etkiler olduğunu dair şikayetler geldiği belirtildi.

    genelgede, ayrıca ilgili firmalar hakkında, yürürlükte mevzuat doğrultusunda yasal işlem başlatılması istendi.

    meali : uzak durunuz, her bitkisel denen hikayeye aldanmayiniz...sibutramine ("yosun(!)")karaciğer, böbrek, kalp yetmezliğine ve anoreksiyaya * neden olabilir...
  • "sağlık bakanlığı 1705.2007 tarih ve 027733 sayılı yazıları ile lida daidaihua kapsül ve lida daidaihua 30 kapsül adlı ürünlerin aynı firma kaynaklı olması ve lida daidaihua kapsül ürününde doktor kontrolünde kullanılması gereken ilaç etkin maddesi olan "sibutramin" çıkması nedeni ile farmasötik ve tıbbi müstahzar madde, malzeme ve terkipleri ile bitkisel preperatların geri çekilmesi ve toplatılması hakkında yönetmeliğe göre 1.sınıf a seviyesinde geri çekme işlemine alındığı bildirilmiştir."

    kaynak: saglik.gov.tr

    onay aldigi yonunde herhangi bir bilgi yoktur.

    hakkinda yakin zamanli bir haber:
    http://www.zaman.com.tr/…tr/haber.do?haberno=575012

    edit: bir baska haber;
    http://www.ntvmsnbc.com/news/418857.asp
  • bir kamboçyalı erkek ismi..
hesabın var mı? giriş yap