• sılav kültürü hakkında bilgi verirken eğlendiren, genel olarak oyun videoları üzerine kurulu boris'in youtube kanalı.
    life of boris
    (bkz: ah nuu cheeki breeki iv damke)
  • youtube'daki orijinal kanallardan bir tanesidir. özellikle farklı dillerle ilgili videoları çok keyiflidir.

    boris ise estonya'da yaşayan bir programcıdır ama estonyalı değildir. hangi slav ülkesinden olduğunu ise belirtmez kendisi. nereli olduğu da yüzü gibi gizemlidir.
  • sözlükte başlığı olmadığını görünce şaşırmış ama açmaya üşenmiştim, nihayet açılmış. *

    ben en çok yemek yaptığı videoları beğeniyorum. tıpkı regular ordinary swedish time'daki sakallı gibi boris de mayonez hastası. kompostodan tutun da şaşlığa kadar bize tanıdık olan pek çok şeyi pişiriyor. hepsinden önemlisi ve güzeli adam çok samimi, eğlenceli. insan videolarını izlerken slav squat pozisyonunu almış, slav dostlarıyla bira-çekirdek ikilisi yapıyormuş gibi hissediyor. *
  • muazzam bir youtube kanalı. özellikle how to squat like a slav başlıklı öğretici videosu sayesinde bu zamana kadar yaptığım western spy squat'ın tekniğini düzeltmeye başladım. üç çizgili adidas eşofman da bulabilirsem yakında gerçek bir gopnik olacağım kısmetse. teşekkürler boris, stay cheeki breeki <3
  • aksanı muhteşem. belki anlaşılmaz diye altyazı geçmeyi ihmal etmiyor.
    çoğu videosunu izledim. özellikle yemek videoları çok güzel. adam katana ile sebze doğruyor.
  • an itibariyle 605.247 abone sayısına ulaşmıştır.
    yemek videolarında ortalığı dağıtması komik oluyor ve her yaptığı yemeğe mayonez eklemeyi ihmal etmiyor. ilginç fakat hoş bir ayrıntı.
  • ''how to squat like a slav'' videosuna aşırı yarılarak güldüğüm youtube kanalı.
  • kendisi dünyanın en çok tanınan gopnik'idir.
  • geçtiğimiz günlerde orta ve doğu avrupa'nın pek çok yerinde coşkuyla kutlanan international squat day etkinliğine katılmak/destek vermek için kendi tasarladığı ürünlerin kullanılmasını şart koşan tipitip. verdiği emeğe saygım büyük ama son videolarında zaten sürekli "çok uğraşıyorum ve karşılığında çok az kazanıyorum" diye ağlıyordu. yaptığı iş için kazanmayı istemesi sonuna kadar hakkıdır, benim adamın kazandığı ya da kazanacağı parayla hiçbir derdim yok ama sen anlı şanlı gopnikliğinle prim yapıyorsan etkinliğe katılmak için böyle gebeş gibi şark kurnazlığı yapmaya çalışmamalısın. ya katılıyorum dersin ya da katılmazsın. "benim ürünümü kullanacaksınız" ne demek? slavlığından, squat'ından utan.
  • cheeki breeki chebureki
hesabın var mı? giriş yap