• turkcell ya da nam-ı diğer superonline'ın dropbox tarzı yeni geçirme şeysi. akıllı depo'dan ne hayır gördük ki bundan görelim;

    masaüstü uygulaması yok bi defa, ya cepten ya da web arayüzü üzerinden kullanılabiliyor.
    verilen ücretsiz alan 1gb gibi komik bir seviyede. arkadaş davetiyle falan artırma imkanı yok. gerçi bende şu anda kota 50gb görünüyor ki belki tarifeyle ilgilidir.
    para vereyim derseniz 50gb aylık 3,90 tl, 500gb aylık 9,90 tl, 2,5tb aylık 19,90 tl ki karşılaştırınca dropbox'tan ya da drive'dan ucuz.
    droppbox'tan direkt olarak dosyalarınızı buraya çekme fonksiyonu var ve ilginçtir ki, çalışıyor da.
    aplikasyonu her kapattığınızda, yeniden kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekiyor.
    tek güzel yanı baskı siparişi verme kısmı ki, çalıştığından feci şüpheliyim.
  • 500 gb'ın bedava olduğu ile ilgili bir fotoğraf görünce turkcell işin içinde olduğu için güvenip güvenmeme üzerine düşünürken 500gb'ın platinum üyelerine özel olduğunu, ücretsiz alanın 2gb ile sınırlı olduğunu öğrenmem ile beni şaşırtmayan servistir. hiç işi bilen yok gerçekten. yap şunu 500gb ücretsiz, kullanıcılar dropbox yerini buna geçsin bu sebeple bakarsın operatör olarak da sana taşınır ki (düşünmedim değil) diğer servislerini de kullanır belki ama yok siz 2gb vermeye devam edin ve sektörde bu şekilde sönük kalın. ortada dropbox, google drive ve bunların api'ını kullanan tonla servis/uygulama var iken kullanıcılar sizin 2gb'lık bir tane bile 3.parti uygulamanın desteklemediği sizin servisinize mi geçeceğini düşünüyorsunuz?
  • lifebox'a özel 5 gb olmasına rağmen yükleme yaparken normal netimi yiyen süper uygulama!
  • platin müşterisiyseniz yüklediklerinizi herkes görebiliyor. umarım düzeltmişlerdir. büyük bug.
  • müşterisini aptal yerine koyan uygulama.

    5 gb hediye falan yalan. internetinizi yiyip bitiriyor sakın denemeyin.
  • bu uygulamada şifre değiştirmeyi ve tüm videoları, fotoları ve dosyaları bilgisayara bir defada indirmeyi bilen varsa yeşillendirebilir.
  • turkcell'in ısrarla önerdiği yedekleme uygulaması.
  • turkcell’in bulut depolama servisi lifebox, ulu önder mustafa kemal atatürk’ün vefatının 80’inci yıldönümüne özel bir arşiv hazırlamış. çok şık olmuş. link aşağıdadır. #10kasım

    https://mylifebox.com/…uage=tr&href=10&pagenumber=0
  • türkiye gibi bir ülkede, turkcell gibi akp'nin kalesi olmuş bir şirketin depolama servisine özel hayatınızla ilgili her şeyi yüklemeyi gerçekten düşünüyor musunuz arkadaşlar dedirten cloud servisidir.
  • ciddi bir bant genişliği kısıtlaması uygulanan bulut depolama hizmeti. lifebox bünyesinden yapılan indirmeler de bağlantı hızınız ne olursa olsun 3 mb / sn hızını geçemiyor.
hesabın var mı? giriş yap