• bağdat caddesi'nde bulunan bir tıbbi görüntüleme merkezi. istanbul anadolu yakasında sadece iki üç yerde yapılabilen testlerin, hem de ssk kapsamında yapılabilmesi ile gönlümü çalmıştır. tam fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 400 tl olan ilaçlı sintigrafik görüntülemeyi ssk kapsamında sadece 20 tl'ye yapmıştır. evet 20. evet tl. şaka gibi... ayrıca çalışanları gördüğüm kadarıyla çok nazik ve ilgililer. tavsiye ederim kendilerini.

    not: halkla ilişkiler kısmında çalışan güzeller güzeli gizem hanım ayrıca gönlümü çaldı. düşündükçe insanın mr falan çektiresi geliyor. bunu da belirtmiş olayım :)
  • görüntü merkezi değil asında.tıp merkezi.20 den fazla doktorun hizmet verdiği bir yer.
    tıp merkezinin içinde her branş var.gittim ve çok mutlu ayrıldım.sanki amerika da muayene olmuş gibi hissettim.
  • eğer verdikleri hizmet çağrı merkezi çalışanlarının telefonda sinirli, stresli, lakayt konuştukları gibiyse geçmiş olsun.
    pet çekimi için konuşmak gerekti sadece; daha bilgi almaya çalışırken bile sabırsız ve anlayışsızlar, iki ayrı kişiyle muhatap olmak zorunda kaldım, bilmiyorum belki çalışma şartlarından memnun değiller, belki hayatlarındaki adamlar tarafından aldatıldılar, belki psikolojik sorunları var, yazık..

    daha çağrı merkezi çalışanlarıyla bile kendini temsil edemeyen bir müessese (!) nasıl hizmet verecek, allah bilir!

    yerine iki kere hizmet aldıgımız diğer merkezi şiddetle tavsiye ederim;

    (bkz: neolife)
  • binaya girişinden çıkış anına kadar kusursuz ilgi ve yönlendirmeleriyle hasta ve hasta yakınlarını bunaltmayan merkezdir. türkiye'de bu standartta sağlık merkezlerinin olması umut verici. süreci ssk kapsamında yürütmesi de bütçe kaygısı olanlar için büyük avantaj.
  • radyasyon alanında hastaların kullandığı tuvaletin ayrı olduğu bilgisini vermediler. allahtan baktım da kendim buldum. pet ct ye 500 tl ödeme yapılıyor merak edenler için. temiz bulmadım. acil olmasa başka bir yer bulurdum. hijyen çok önemli saatlerce bekliyorsun.
hesabın var mı? giriş yap