• leighton meester ve billie joe armstrong'un baş rolleri paylaşacaklarının söylendiği film. adam green day diye efsanevi bi grupta söz yazarı+vokalist+besteci+lead guitarist. böyle müzik konusunda aşmış bi insanın oyunculuğunu da merakla bekliyoruz.
  • canımız ciğerimiz leighton meester hatrına izlediğim yarrak gibi bir film.
  • pek matah olmasa da yatak kürek bir film olduğu da söylenemez.
  • sevimli bir film.

    diyaloglar güzel.
    bu diyalogları kurduğunuz kişinin 12 yaşında olması..
  • müzikleri ed harcourt , senaryo ve yönetmenliği netflix in luke cage dizisinde ki detective rafael scarfe karakterinden hatırladığımız frank whaley tarafından yapılan içerisinde ''welcome to the weirdness. ı'm just trying to navigate a course towards safety and sanity best way ı know how'' gibi dialoglar barındıran ve çocuk oyuncu julian shatkin in yardırdığı 2014 yapımı film.
    edit : an itibariyle arşivime girmiştir
    görsel
  • ilk çıktığında leighton meester için izlemiştim. birden aklıma geldi. hoş, naif bir film.
  • az önce trt 2 de tekrarı izledim, son zamanlar da izlediğim en kaliteli dramalardan biri dersem yanılmam, hikaye ve kurgu duygu dolu, çok başarılı, filmin başını kaçırdım, indirip yeniden izlemeyi düşünüyorum, bir üstteki yazarın trt 2'ye dair fikrine de katılıyorum, trt 2 hali hazır da işlevine uygun hareket eden tek kanal, zaten başka kanal izlemiyorum son yıllar da müthiş filmler seçiyorlar, emek verenlere teşekkürler.

    film'e dair bir iki şey yazmak isterim, leighton meester bu film sonrası ciddi işlere imza atmış bir oyuncu, yüzü bana çok tanıdık gelmişti ancak ancak adı aklımda hiç kalmamış, oyunculuğu tavrı falan çok şeker bir kadın, keza çocuk oyuncu da diyaloglar ile ciddi bir iş başarmış, bu vesile ile leighton meester'ın diğer işlerini de izlemek istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
  • bugün izlediğim şirin bir film. gossip girl blair'im özlemişim seni. çocuk da kendi ayarında, zeka seviyesinde olan insanlarla beraber olmamanın verdiği bir yalnızlık var. resmen görünmeyen bir çocuk, onca yetenek ve potansiyeline rağmen. eleanor evden giderken çocuğun ağlamasına kalbimi bıraktım.
  • duru ve dingin ruh haline uygunlukta bir film, sessiz ve sakin. müzikleri de öyle. *
hesabın var mı? giriş yap