• karakoy de bulunan turkiye denizcilik isletmelerine ait guzel manzarali, guzel bir lokanta
    ayrica (bkz: cream)
  • güncellenmiş hali için (bkz: safran).
  • sef garsonla olan muhabbetin ne kadar faydali (torpilli meze, masa ve öncelikli servis) oldugunu gösteren mekan. kuru gürültüden baska bir ise yaramayan turistlerin akin etmedigi zamanlarda gitmekte fayda vardir. ayrica nice gizli futbol zirvesine mekan olmustur, acar spor muhabirleri burada calisan personelden masada ne konusuldu, ne konusulmadi ögrenmeye calisir genelde.
  • hala var mı bilmem, ama zamanında rize'nin en ünlü lokantasıydı. ara sokaklarından birinde olmasına ve mütevazi görüntüsüne karşın tüm gün ful çeker, oturacak yer bulanlar kendini şanslı sayarlardı. tüm yemekleri çift porsiyon verme gibi bir özellikleri vardı ve yemekler gerçekten leziz idi. burada yediğim kuru fasulye pilavları, kadayıfları hala unutamamışımdır.*
  • karaköydekine ramazanda gittiğinizde içeride dolaşan şerbetçi amcanın size nefis şerbetler ikram ettiği mekan.
  • rize'nin en eski ve yemek kalitesi en yüksek lokantasıdır. duvarında hala müşteriye saygımız sonsuzdur yazan ve avukat fatih reyhanoğlu nun babası tarafından işletilen 3 katlı bir mekandır.

    (bkz: olmeden once bunu da tatmaliyim)
  • balkonu karaköy limanındaki gümrüklü alana baktığı için insana şurdan içi para dolu bir sepet salsam duty free'ye birileri doldursa içini güzelcene düşünceleri üreten manzarası eğer limana yanaşmış dev bir gemi yoksa müthiş olan 1.sınıf lokanta.
  • rize'nin ara sokaginda degil, ana sokagindadir. hamsisini tatmak icin girdigim dukkaninda hamsinin farkli bi sekilde yapilmis yemegini tattirmak icin kolumdan tutup mutfagina kadar goturup bir kasik dolusu tatmami saglayan, o an icin en iyi yemegi hangisi ise onu tavsiye eden calisana sahip... sicak pide leziz salatasi ve sonunda acik gelen cayina sadece 6lira vererek karninizi doyurup farkli insanlari gordugunuz mekan. bide guzelim plazmada cay tv'yi izlemeseydik.
hesabın var mı? giriş yap