• son zamanlarda trend olan göbek eritme olayı...
    kısaca; 1 kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı pulbiber, yarım limon koyup karıştırıyorsun. her gece yatmadan yarım saat önce yiyorsun. şaka maka epey yorum var internette bu konuda. başladık bakalım, umut fakirin ekmeği :)
  • bir süre deneyip kilo aldığım kür.

    not:bu şekilde sade gitmiyor diye başlayıp küre ekmek,peynir,domates.salata ve haşlanmış yumurtaya kadar malzemeler eklemem sonucu etkilemiş olabilir..
  • sadece yoğurt yemeninde faydası görülür.
  • sadece kilo vermek için değil kanser hastalarına doktor tarafından hücre yenileme ve zararlı hücreleri azaltma amacıyla verilen kürdür.
    yağ eritme olayına bizzat kefil olmakla birlikte yeniden başladığım şu birkaç gündür inanılmaz huzurla uyumama sebep olmuştur. uyku hapları bile uyku kaçmalarıma çare olmazken kendisi deliksiz ve derin uyumama sebep olmaktadır.
  • 5 gündür yapıyorum ve etkisi inanılmaz olan kürdür. akşamları yatmadan 2 saat önce hazırlıyorum.

    - 3 yemek kaşığı yoğurt
    - 1 çay kaşığı pul biber
    - yarım limon

    açlık hissi gidiyor .
  • iyi bir pul biber kullanilmadigi takdirde vücuda bolca aflatoksin almaya sebep olabilecek kürdür.
    edit :imla
  • tek başına mucize beklenmemesi gereken ama sizi akşamları açlık krizinden kurtaran güzel bir besindir.

    şimdi ben bu kür ile birlikte tabii ki sporumu ve sağlıklı beslenmemi de yapıyorum. içinde de limon, pul biber ve yoğurt var. zararlı şeyler olduklarını da düşünmüyorum.

    yoğurt, benim gibi yüklü miktarda kilo vermek isteyenlerin sofrasından eksik etmemesi gereken bir şey bence. bu konuda yapılmış bir çalışma var mı bilmiyorum ama hem kendimden hem de çevremden gözlemlediğim kadarıyla sarkmalara engel oluyor ve bel-göbek çevresindeki yağların yakılımını hızlandırıyor.

    yatmadan 2-3 saat önce yiyorum. peşine de bol su. yatma saatine kadar beni idare ediyor. böylece eski baskabirsekildeolabilirdi ben gidip "aaayyy ne yesem? cips mi yesem? tantuni mi gömsem?" tribine girmiyorum.

    ha bu arada ek olarak. sevgili arkadaşım: o pul biber ölümüne acı olmasın lütfen. sonra cırcır oldum, motoru bozdum diye mesaj atıyorsunuz. normal pul biber kullanın yeterli yahuuuuu.
  • denenmistir 2 hafta 6 kilo verilmistir.
  • 10 kaşık yoğurda, 2 çorba kaşığı pul biber ekleyip, üzerine sıkılan yarım limon sonrası güzelce karıştırılarak ortaya çıkarılan muhteşem lezzetli kırmızılı beyazlı bomba. yatmadan önce gömülünce ne açlık kalıyor ne bir şey. birde yedikten sonra yarım litre acı şalgam içince midede bir bayram sormayın. sonrasında ister istemez deli gibi su içiyorsunuz. ne açlık kalıyor, ne gam, ne keder. dün gece denedim vallahi sabah mutlu uyandım.
  • basladik bakalim bugun, update verecegim. bu arada aksam ogunu olarak da mi kullaniliyor, bilenler yesillendirebilir mi?
hesabın var mı? giriş yap