• lipton tarafından çıkartılan ve tadına doyulabilemeyen çay modeli.

    o nasıl bir aromadır, o nasıl bir renktir, nasıl bir tattır. üstüne çay tanımam lakin 1 kiloluk paketler 18-19 tl arasında.
  • çay dediğin budur arkadaş dedirten bir çaydır.benim gibi çayı hiç sevmeyen birisine bile bu çayı sevdirmişlerse çay tiryakileri ne derler merak etmiyor değilim.
  • sadece ilk hasatlardan üretildiği için sınırlı sayıda olduğu söylenmektedir.
  • günde en fazla 6-7 bardak çay içen bir tirayki olarak iddia ediyorum piyasanın en iyisi. kaçak çay sevenlerden değilseniz eğer altınbaş çayı ve tirebolu 42'nin üstü bir kaliteyle karşılaşacaksınız.
  • carrefour'dan yarım kilosunu 8 tl'ye aldığım çay. kesinlikle vasatın üstü. tirebolu 42'nin üstü olduğu tartışılabilir, belki de biraz daha iyidir. bu fiyat aralığında en kral çaylardan biri budur denebilir, inanması zor ama lipton bu sefer türk damak tadına uygun bir çay bulmuş.
    organik rize çayı ve organik hemşin çayı ise piyasadaki en güzel çaylardır, şiddetle tavsiye edilir.
  • çayı sadece yanında püskevit, kek, poğaça v.b gıdalar ile tüketen, çayla arası pek iyi olmayan beni, sade olarak çay içebilmemi becerebilmiş, harika bir aromaya sahip çay. öyle ki misafirlerim "kullandığın çay ne" sorusunu sorabilecek kadar iyi.
  • karadeniz tipi tek başına içmeyi sevmeyen benim gibi çay tiryakisi birine bile tek başına sade haliyle çok güzel içim lezzeti oluşturmuştur. fiyatı diğer liptonlardan az fazla olsada bu tada değer. çay pakedini boşaltırkenki görüntü ve tozsuz oluşu kalitesini belli ediyor zaten en başta. çaykurun altınbaş, filiz, tirebolu 42 modelleriyle kıyaslanabilir
  • yaklaşık 2 yıldır sürekli kullanıyorum. çaykur'un organik serisi dışında yerli çayların hepsini denemiş biri olarak içtiğim en iyi yerli çay. daha demleme aşamasında mutfağa yayılan kokusu bile çay iştahını çok açıyor. gerçi son bir yılda yaşamasam da tek kusuru dönem dönem bulunamadığı oluyor.
  • fiyatı almış başını gitmiş. 2 yıl önce 20 liraya satılan 1 kg'luk paketi migrosta 33 liraya çıkmış.
  • üretimden kaldırılmıştır.
    ....

    "merhaba, öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    tüketicilerimize, hem kendileri hem de diğer insanlar için yararlı markalar ve hizmetler sunarak, onların yaşamdan daha fazla keyif almalarına yardımcı oluyoruz. insanların, dünya üzerinde küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmalarını teşvik ediyoruz.
    lipton ilk hasat 1000 gr. ürünümüz, üretim geliştirme departmanımızın verdiği kararla üretimden kaldırılmıştır."
hesabın var mı? giriş yap