• bir make-up artisti.

    güzel bir web sitesi de mevcut.
  • natalie portman-monica belluci karışımı güzel insan.
  • aksanına da kendine de hasta olduğum kadın. şu erkek halimle bile saatlerce videolarını izleyebilirim.
  • yaptığı makyajın, ellerinin, aksanının ve bijuterisinin hastası olduğum insan.
    videolarını izlemek bir zevk resmen. ha o ürünlerin hepsini alıp da yapar mıyım? yapmam. ama izlerim aga.
  • yüzü de güzel,elleri de güzel,sesi de saçları da güzel, aksanı hepsinden güzel,kedi canını onun dedirten dünyaca ünlü makyaj artisti.
    biraz pudra+allık+rimel 3'lüsü ile "bakıııın makyaj yaptım,biraz abartı oldu ama" diye makyaj yaptığını zanneden ben, sayesinde kendimi fondoten alıp,gece bakım kremlerini araştırırken buldum.
    vaktiniz var ise mutlaka sitesine girip videolarını inceleyiniz efenim. orada en basit makyaj tekniklerinden,ünlü isimlere yaptığı makyajları,hatta gece makyajlarına kadar her tür tekniği görerek öğrenebilirsiniz.benim gibi beceriksizler bile bir şeyler kapıyor öyle diyim yani. tüm malzemeleri de tek tek yazıyor,ten rengine,cildin tipine göre hangisini almanız gerektiğini,temizleyicileri vs de bol bol her videoda anlatmış.
    hastasıyız hanımefendinin.
  • bu kadının makyajdaki felsefesine bayılıyorum ben. pixiwoo kardeşlerin yaptığı makyajsa lisa eldridge'inki cidden sanat yani. makyajı makyaj yapmış gibi değil güzel görünmek, doğal güzelliği vurgulamak için yaptığından yağı bol bulan arap gibi kullanmaz malzemeleri. özellikle de bronzer ve allık gibi gerçekten elin hafif tutulması gerektiği ürünlerde.

    makyaj felsefesi yanında kişiliği, hali tavrı da pek şükela. çok zarif ve mütevazi. bu dediklerimin sağlamasının bir lisa eldridge bir de charlotte tilbury ya da pixiwoo kardeşlere ait bir video izleyerek yapabilirsiniz. farkı hissedeceksiniz. *

    (bkz: şimdi reklamlar)
  • an itibariyle lancome'un makyaj grubuna kreatif direktor olarak atanmistir. bakalim neler yaratacak?
  • chanel'in sitesinde videoları olan kişi.
  • kendisini keşfettikten sonra izlediğim diğer makyaj video'ları aşırı abartı gelmeye başladı. genelde allah ne verdiyse girişilen, bin tane ürün kullanılan ve daha yapay suratlar ortaya çıkaran makyajlar yerine hakikaten minimal makyaj diye bir şeyin varlığını, güzelliğini gösteriyor bize.

    ses tonu, konuşması da izleyen insanı hiç yormuyor. çok zarif biri.
hesabın var mı? giriş yap