• lady gaga 'nın ''gaga'' hayranlarına yeni hitap şekli. (bkz: the fame monster)
  • "yatağın altındaki canavar" temasını en bi' güzel işleyen film. çocukluğumun filmi.

    http://www.imdb.com/title/tt0097758/

    (bkz: dunganga)
  • aynı zamanda bir blue heelers bölümü.
  • aynı zamanda beverly hills 90210 beşinci sezon on dokuzuncu bölümünün adı.
  • aynı zamanda charmed altıncı sezon dokuzuncu bölümünün adı.
  • müzik dünyasında illallah edilen bir hayran kitlesi haline gelmiştir bu mal çoluk çocuk sürüsü. madonna'nın malavili evlatlık çocuklarına maymun demekten adele'in kilolarıyla dalga geçmeye, "gaga hamile olabilir" dedi diye kelly osbourne'a nefret mektupları yazmaktan gaga'ya rakip herkese iğrenç bir seviyesizlikle zorbalık yapmaya kadar uzanan bir iğrençlik skalasında hareket eden bu tipler haberlere, televizyon programlarına falan konu olmaya başladılar iyiden iyiye. şimdi de müzik endüstrisindeki neredeyse her kadın starla dalga geçen charlie hides'ı delirtmişler, sebebi de bir haber linki paylaşması: https://www.facebook.com/…stv/posts/541785895890227

    daha önceki icraatleriyle ilgili şuradan bilgi edinebilirsiniz: http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=#31779479

    şu aralar roar listelerde applauseu tokatladı diye katy perry'ye saydırmakla meşguller. sorsanız şöyle bullying'e karşıyız böyle born this way'iz diye viyaklarlar ama. tipler resmen internet çetesi.
  • her gün başka bir ünlü hayatında hiçbir fanbase'den böyle bir saldırganlık görmediğini söyleyerek isyan ederken, yaptıkları medyada yer alacak kadar herkesi rahatsız edecek noktaya gelmişken bile mağdur olabilen bir kitle. kışkırtılıyorlarmış, saldırgan olmak zorunda bırakılıyorlarmış, ah canım. dünya tarihinde şöhret sahibi olup hakkında yazılıp çizilenle baş etmek zorunda kalan bir gaga, birinin hayranı olan da bir bunlar var çünkü.

    "farkı koydu" dedikleri applause'un da roar'un yarısı kadar satması bekleniyor bu arada, bunun haberini de benden alın bari sevimli şeyler.
  • lady gaga'nin yaptigi bircok seyi ilk onun yaptigini sanacak kadar cahil olduklari icin gelmis gecmis en cok medya tarafindan sikbogaz edilen unlu oldugunu sanmalari dogal. hayir insanin kulagina michael jackson diye bir isim calinir, 2007'deki britney faciasindan bi haberi olur. ama yok gaga tabi o kadar essiz ki paparazzilerden rahatsiz olmayi o icat etti.

    bu cahil hergeleler madir monstirlarina destek olmayi cok istiyor idiyseler okul harcliklarindan para biriktirip konser bileti alsalardi da o da yalan oldugu mars'tan belli olan bir kalca sakatligini bahane edip turnesini iptal etmek zorunda kalmasaydi. zor bisey degil, zaten son konserlerde neredeyse bedavaya dagitiyorlardi biletleri kalabalik gorunsun diye.

    siddet karsiti, lgbt haklari savunucusu monstirlara bakin hele: http://imgur.com/xha3wnb

    edit: gaga'nın ve lidıl monsterların üzerine çok gidildiğini, provoke oldukları için saldırganlaşmak zorunda kaldıklarını savunan bir "leave gaga alooooneeee"cu arkadaş vardı burda, nereye gitmiş ki.
  • yaş ortalaması gereği pek bir hevesli ve yönlendirebilir oldukları için bazen hadlerini aşıyorlar. mesela ben türk olanlara denk geldim aman allahım bu kadar komik ve küfürlü olamazlar. hele biri bana "sen annemize nasıl hakaret edersin o..... ç...... g..... s...... y......" diye küfür etmişti. bir an dini birini eleştirdi diye kesilen adam aklıma geldi, fanatikten öte bağnaz ve yobazlar kısacası. bunu da sallamayan biriyseniz gençliklerine verin, ama tahammül edemiyorsanız sabır diliyorum (: gaga'ya yakın, müzik sohbetlerinden uzak olsunlar.
hesabın var mı? giriş yap