• bruce willisin kendisine ancak iyi bir senaryoyla gelirlerse oynamak istediğini söylediği die hard serisinin 4.sü
  • yeni bölümünün adı die hard hananın hamı enough artık olması muhtemel film.
  • genelde devam serisi çekilen filmlerin bazılarının seyirciyi baymasının sebebi senaryo için fazla kasmalarıdır. bi yerden sonra kısıra girer ilk filmide bok eder kalır.

    die hard için öyle bişey söz konusu değil. sadece ve sadece bruce willis ve dayak yerken yüzünde beliren tebessümünü izlemek için gidilir sadece o filme. bi de başağrısı tripleri. hatta kısık kısık şunu duymak için bile gidilebilir:
    yippie-kay-yay motherfucker!

    ayrıca serinin 3. filminin die hard*kanımca serinin en başarılı filmi olduğu düşünülürse arap atı misali diyebiliriz. üzebilecek tek şey bruce willis'in yaşlanmış olması durumu olur, o kadarınıda hollywood halletsin.
  • ilk başta adının die hardest olacağı açıklanan film. bu arada ilk başta "istemem yan cebime koy" tavrı sergileyen bruce willis lethal weapon 4te mel gibsona yapıldığı gibi olağanın çok üzerinde bir ücretle ikna edilmiş olmalı. yine john mc tiernan yönetecek. tam adı die hard 4.0. bu yaz çekimlerine başlıyorlar. 2005 sonu-2006 başında izleriz biz bunu.
  • çekiliyor olması joey tribbiani ve chandler bing için büyük sevinç olması gereken film.
  • die hard 4.0 olarak gecmektedir filmin resmi adi.
    (bkz: version 7.0)
    (bkz: bokunu cikarmak)
  • underworld ve underworld evolution dan tanıdık yönetmen len wiseman tarafından cekiliyormuş.
  • fragmandan gordugumuz kadariyla bi kovalama sahnesinde dokuzuncu senfoninin boyle rockimsi bi coveri calan film. hatirlarsiniz die hardda* fbi elektrigi kestiginde kasa acilmaya baslamis arkadan gaz olarak girmisti yine ayni eser. oze donus var bi nevi. iyi. sora aksiyondur patlamadir vesaire bunlarin dibine vurulmus, masraftan kacinilmamis. bi sahnede yanlis gormediysem mcclane sehir icinde bi f35le kapisiyo, baska bi yerde beyaz saray patliyo, yollar cokmus, polis arabasiyla helikopter dusuruluyo* falan gayet basarili.

    john mcclanein esprituel kisilignden odun verilmemis olmasi sevindirici. silent bob kevin smithle, ki kendisi hackerimsi bi karakteri canlandirmaktadir, falan dalga geciyo. tek endisem alan rickman veyahut jeremy ironstan sora timothy olyphant beyfendinin canlandirdigi kotu adamin zayif kalmis olma ihtimali. hele seyredelim bakalim. vizyon tarihi de 27 hazirana cekilmis. transformersla cakismamak icin olabilir..
  • süper fragmanı ile beni benden alan, 27 temmuz da gösterime girecek olan film. önceki 3 filmi de izlemedim. vesile olacak.
  • fragmanındaki inanılmaz aksiyonlar sonrasında şu diyalogla daha doğrusu monologla yarmaktadır;

    eleman: hey! you are so calm. have you done similar things before?
    bruce willis: ... (gülümser)
hesabın var mı? giriş yap