• yeni bir yedinci nesil yazar. hoşgelmiş.
    (bkz: liv tyler)
  • başlık; trabzonspor
    yazdığı entry;

    bu sene * şampiyon olacak klüptür. çekemeyenler anten.. neyse anten sensin kapasite de san...öhö.*

    bu sene şampiyon olacak klüp.

    (livtyler, 27.12.2010 22:30) #21339186

    başlık; spor toto süper lig 2010-2011 sezonu
    yazdığı entry;

    beşiktaş'ın 14 puan , fenerbahçe'nin de 9 puan geriden gelip şampiyon olacağı; trabzonspor ve bursaspor'un küme düşeceği sezon.

    (livtyler, 10.01.2011 00:18) #21563938

    başlık; trabzonspor
    yazdığı entry;

    daha bugün "trabzon imkanı yok şampiyon olamaz" diyen yüzlerce adamdan ikisiyle iddiaya girdim. bu nasıl psikolojidir anlamak mümkün değil.
    ama inanıyorum ki aynı anda hepsi birden "trabzon imkanı yok şampiyon olamaz abi" diye sinerjik bir biçimde haykırırlarsa başaracaklar. inansınlar yeter ki.

    bu sene şampiyon olacak takım.

    (livtyler, 04.01.2011 19:42 ~ 20:39) #21474336

    enteresan bir yazarmış.
  • (bkz: #21563938)
  • bir gün superonline över, başka bi gün superonline'i iptal ettirip vodafone'a geçer superonline'i ezer, başka bi gün turknet'i yalar. bikaç gün sonra bi bakmışsın yeniden superonline'li olmuş tv+ övüyor.

    tanım: lan reklamını yapıyosan
    bari belli etme dediğim çakma yazar.
  • ara ara böyle ergen troller sarabiliyor. kafası basıyorsa kronolojik şöyle anlatalım.
    yaklaşık dört sene superonline fiber kullandım. sonra taahhüt sonu saçma sapan teklif gelince iptal ettirdim. bu sefer aynı altyapıda vodafone net'e geçtim çok daha uygun fiyata. sonra deneme amaçlı taahhütsüz ve sınırsız olduğu için tt vdsl altyapılı millenicom aldım. şu an aynı anda hem millenicom hem de vodafone net kullanıyorum. ikisi de 100 mbps. dolayısyla hepsi hakkında yorum yapma hakkım var. biraz daha deneyip birisini iptal ettireceğim bu arada.

    bu genel bilgiler sonrası millenicom yukarıda saydığım hepsinden daha stabil bende şu an. superonline ve vodafone net'te fiber olduğundan pingler daha iyi ama ara sıra dalgalanma yaşanabiliyor. yurt dışı çıkışlarda superonline kısıtlama uyguluyor. bunu muhtemelen millet 25 mbps'lik paketlere geçsin diye özellikle yapıyorlar. durum bu. isteyen istediği firmaya geçer.

    edit: bu arada turkcell superbox'ı da denedim ama evde çok kötü çektiğinden sözleşme imzalamadan geri gönderdim. sözleşme imzalamadığım halde 10 dk'lık kullanım için benden cayma bedeli kesmeye çalıştılar. ağzıma ne geldiyse saymam sonrası özür dileyip kapattılar telefonu.
  • hayret. aktrol oldugundan henüz bahsedilmemiş ekşisözlük kullanıcısı
  • akit mi degil mi kestirilemeyen bir yazar

    (bkz: engelle)
  • (bkz: ak troll)
  • üsttekiler dingil niye öyle bir iddiada bulunmuş yazmazsa şerefsizdir, orospu çocuğudur. ahaha son günlerin efsane çekişmesine benzedi.

    edit: "üstteki", "üsttekiler" olarak düzenlendi:)
  • bu arada birinci aktrol ithamını şu entry'den sonra:
    (bkz: #103032024)
    ikincisini de şu entry'den sonra:
    (bkz: #103281665)
    yemiştir.

    sonuç olarak ekşi sözlük'teki pkk'lı ve kripto fetöcülerin düşmanıdır. istanbul seçimlerinde de ekrem imamoğlu'na oy vermiştir.
hesabın var mı? giriş yap