• benfica'nin 1988 doğumlu sırp ön liberosu. geçen sezon (2017-2018) benfica forması ile 35 maça çıkmış, golü ve asisti yok. sırbistan milli takımının formasını ise 23 kez giymiş. olsa da olur, olmasa da olur ayarında bir oyuncu izlenimi verdi bana kısıtlı youtube kaynaklarından.
  • meşhur 3-3'lük beşiktaş maçında gol atmıştır. yani olmasa daha iyi idi.

    bu arada transfermarkt değeri de 15 milyon eurodur.
  • son 12 sezonunda 11 şampiyonluk kazanan futbolcu.
  • yaklaşık bir haftadır bu adamın haberleri dönüp duruyor, ali koç aldı diye. 30 yaşındaki, 3 milyon euro (yaklaşık 20 milyon tl), kendi takımında doğru düzgün süre alamayan, oynadığı bölgede oynayacak elinde nerdeyse 10 futbolcu varken şayet bu adam fenerbahçe'ye gelirse yeminle nerdeyse 30 yıldır desteklediğim bu takımı geldiği gün bırakırım. o zaman bu takımdan da, yönetimden de, hocadan da bi cacık olmayacağı aşikar olur.

    yani akıl alır gibi değil gerçekten. yapılan hatalardan da ders çıkarılmıyor. takımda forvet yok, oyunu sırtlayacak, ayağı temiz üst düzey bi 10 numaran yok, kanatların yetersiz sen hala on libero bilmem ne peşindesin. üstelik sıradan bir adam hadi onu gectim; m. topal, tolgay arslan, jailson, tolga, oğuz kağan, eljif, ozan, gelirse emre belözoğlu gibi nerdeyse takimin yarısı o bölgede oynama kabiliyetine sahipken bu adamların veremeyip bu adını sanını duymadığımız tırışkanın vereceği şey ne?
    ya ffp diye götün yanıyor, sokağa atacak 1 kuruş dahi paran yok ve tüm fenerbahceliler elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor, sen napıyorsun benfica'da 33 yaşındaki kuvvetle muhtemel elinde patlayacak 100 tane alternatifi olan adamın peşine düşüyorsun.

    amacınız ne arkadaş sizin, kafayı mi yedirteceksiniz bize, bu amk kulübünde futboldan anlayan bir tane adam yok mu, katar ligi miyiz biz 5 kuruş etmeyecek adamlara milyon euro vermekten bıkmıyoruz? bak 1 sene bile dolmamış aynı kafayla gittin porto'dan reyes'i aldın şimdi koca dünyada herifi siktir edecek kulüp bulamıyorsunuz? yahu siz bu adamları alırken 2 tane 90 dakikalık kasetini de mi izlemiyorsunuz? hadi bi ihtimal bu herif dedik reyes gibi olmaz iyi de bu adamın yerinde oynayacak 100 futbolcun var neyin kafasındasiniz? hadi sene başındaki transfer fiyaskolarini geçtik, devre arası tolgay ve zayst transferleri bile faciayken bu adamların takıma fayda sağlamayacağı aşikarken sadece ikisinin maaş dışında bonservis bedelleri 8 milyon euro iken (yaklaşık 56 milyon tl) (kafayı yemek üzeresin değil mi fenerli) siz bu kafayla ne yapmak nereye varmak istemektesiniz? bıkmadınız mi düşük profilli, bi sike derman olmayan, yeteneği kısıtlı, son takımı son transferi senin takimin olan, milyon euro parayı cukkalayan topcu almaktan? ondan sonra niye bu haldeyiz, vay efendim niye bu kadar borcumuz var? sonra dövün dur bu adamı niye aldık acaba kimse kiralar mi diye. bu kafayla 50 gs şampiyonluğu da görürsünüz. biz taraftar olarak, futbolsever olarak bunu görebiliyoruz da siz koca kulübün başındaki scoutundan teknik direktörüne ondan yöneticisine nasıl göremiyorsunuz?

    edit: futbolcunun yaşı düzeltildi. uyari için zenci nicki'ne teşekkür ederiz.

    edit: 1) fenerbahçe'nin ön liberodan önce başta 2 forvet olmak üzere 2 ileri uc kanat-forvet, 1 sağ bek 1 sol bek, 1 teknik skor katkısı yüksek 9.5-10 numara, en az 1 stoper ve belki de 1 kaleci transfer ihtiyacı elzemken fenerbahçe'ye hangi bölgeye transfer yapmazsınız diye sorulsa ilk söylenecek bölgeye transfer yapılıyorsa ben öyle futbol aklını sikeyim af edersin. neymiş mehmet topal, jailson, eljif, zayts falan gidecemis. e iyi de hiç biri gitmedi ki daha. varsayalım gitti yine sadece türkiye şampiyonluğu kulvari için elinde ozan, oguzkagan, tolgay, tolga ciğerci ve gelirse emre belözoğlu kalıyor. what the fuck amini ızdırabını sikeyim.
    ayrıca 85 tane sakatlık geçirmiş on libero bile olsa 160 kusur maçta nerdeyse gol katkısı bile olmayan 30 yaşındaki adama niçin transfer ediyoruz?

    yine ayrıca elimizde jailson varken satıp niye bu adami aliyoruz? sanki jailson'u 15 milyon euro'ya satıyoruz da bu herife 3 5 vermek zor gelmiyor. nerden baksan saçma nerden baksan ahmakça. hiçbir kabul edilebilir tarafı yok. dediğim gibi bu transfer fenerbahçe yönetim ve teknik heyetini gözümde bitirecek transferdir. artık yapacakları hiç bir işten hayır beklemem. bu kafayla çok samimi söylüyorum bi bok olmaz.
  • topal'ın bir tık kaliteli olanı. bu adam alınacaksa mehmet yolcu sanırım.
  • önce elif, şimdi feyza. fenerbahçe neyin peşinde sorusunu akıllara getiriyor.
  • gereksiz ötesi transfer umarım gerçekleşmez.
  • takımın* başında aykut kocaman var hissiyatı uyandıran transfer iddiasına konu olan ön libero. futbolda sweeper diye adlandırılan defansın da arkadasındaki adamın orta saha versiyonu.
  • elif,jailson,zajc iyi paraya satılacaksa ve fazla para ödenmeyecekse doğru hamledir
  • umarım bunu alıp jailsonu satmayız. takımı gençleştirecektik hani? daha doğru düzgün oynayamadı ki jailson. jailson'un maaşı 400bin sadece. alacağımız adama 3 milyon verip ne yapacağız?
    yaşı 30 olmuş bir adamı o bölgede dolu adam varken hem de yüksek maaşla almak riskli.
    mehmet topal bile 3-3.5 maaş alıyor. öncelikli sorunumuz maaş yükünden kurtulmak olmalı.
hesabın var mı? giriş yap