• laptoptaki klavyemin bozulmasi uzerine, yaptigim yogun arastirmalar sonucu aldigim klavye. gorunus olarak cok sade ve guzel duruyor. ses olarak da tatmin edici bir mekanik klavye sesi var. fiyat-performans acisindan piyasadaki bircok klavyeden bir adim onde olarak goruyorum. klavye almak isteyen arkadaslar degerlendirebilirler.
  • aydınlatmalı tuş özelliğine sahip çok severek kullandığım klavyedir. usb bağlantılı olup gereksiz kablosuz frekanslardan ve şarj bitecek stresinden uzak duruyorum.
    3 seviye aydınlatması var. isterseniz tamamen off da yapabilirsiniz. çeşitli oyunlar için optimize de olabiliyor ama ben sadece yazmak için kullanıyorum dolayısıyla o konu hakkında pek fikrim yok. yazılımını güncelle deyince kendisi indirip kuruyor, siz aramıyorsunuz. medya player, mute, artırma/azaltma tekerleği gibi kontrol tuşları var ki acil durumlarda sese anına müdahale edebilmenize olanak veriyor. bir kere üstüne yarım bardak kahve döküldü yine de bozulmadı. su geçirmez öelliği mi var şansıma mı yırttım bilmiyorum. hararetle tavsiye edilir.
hesabın var mı? giriş yap