• logitech in g930 dan sonraki kablosuz gaming headset modeli. kendisi ilk kurduğum zaman sürekli bağlantısının kopmasıyla beni kanser noktasına getirmeyi başarmıştır. neyse ki firmware update ile sorunu çözmeyi bildiler.
    şarjı yaklaşık 10-11 saat gidiyor, ses kalitesi oldukça iyi
    içinden çıkan kablolarla kablolu olarak kullanmak veya kablosuz kullanırken micro usb kablosuyla şarj etmek mümkün.
    teknosanın çılgın indirimleri sayesinde g633den daha ucuz bir fiyata aldım.
  • logitech g633 modelinin kablosuz versiyonu. pc de 7.1 konsolda 5.1 özelliği ile oyuncuların rüyalarını süsleyen headset

    hem konforu hemde kalitesi ile birçok kişinin beğenisi topladı, lakin sert düşüşte çok çabuk zarar görebiliyor
  • değerlendirmem aşağıda:

    artılar:

    + kulağa değen kısımları deri değil, kumaş ve bence bu terletmemesi hava alması bakımından bir avantaj. ayrıca bu kısımlarda hafızalı köpük kullanılmış bu da kulaklığın genel rahatlığını arttırıyor.

    +ses kalitesi ve şiddeti belli bir seviyenin üstünde. ancak daha ucuza satılan ve önceki kulaklıklarımdan olan turtle beach 400p kadar iyi değil maalesef. (her tarafından kırıldığı için kendisiyle vedalaşmıştık.)

    +pil ömrü iyi (10 saat civarı), pilin kolayca değişebiliyor olması çok iyi.

    +malzeme kalitesi genel olarak iyi sayılır, özellikle headband-kulaklık arasındaki uzayıp kısalan kısımların metal olması çok iyi olmuş. uzun süre kullanmadan bilinmez ama sağlammış gibi görünüyor.

    +gizlenebilir mikrofonu çok pratik olmuş, yuvasına ittirince mikrofon çalışmıyor.

    +bütün platformlarda (ps4, xbox one, pc) kablosuz olarak çalışabilmesi süper. merak edip xbox'la denemedim ama diğer cihazlarımda sorunsuz çalıştı. kapsama alanı da iyi sayılır.

    +yazılımındaki ekolayzer vs. ayarları gayet detaylı.

    eksiler:

    -böyle bir kulaklıkta 40 değil, 50 mm sürücüler olmalıydı.
    -ses kalitesi iyi ama çok iyi değil. gayet iyi iş görüyor fakat daha iyisini kullanmış birinde fazla keyif yaratmıyor. aslında tizlerde başarılı fakat mid ve bass'lar gerektiği gibi değil.
    -kulaklık bipleme ile değil de, konuşma ile bize derdini anlatabilirdi.
    -bu ucuz bir kulaklık değil; yanında stand, yedek pil veya kılıf verilebilirdi.
  • aylardır kullanmakta olduğum kulaklık. bundan öncede logitech g930 vardı. g930 çok daha güzel ses veriyordu yahu. yada ben bunun ekolayzer ayarını yapamadım. rgb ledleri var fakat yüzüne bakan değil sırtına bakan görebiliyor arka tarafta. canlı yayın yaparken rgb ledlerle havalı olayım desen olmuyor yani. tuşlarına basması zor. g930 un tuşları daha güzeldi. mikrofonu güzel. şarjı uzun gidiyor bayağı. sevilesi kulaklık
  • amazon.de'de bugüne özel 99 euro'dan satışta olan kulaklık, özellikle 80 euro'ya 8 euro kuponu ile baya avantajlı bir fiyata alınabilir.

    https://www.amazon.de/…f8&psc=1&smid=a3jwkakr8xb7xf
  • 2 hafta önce mediamarkt'tan aldığım kafanın üstüne ve kulaklara çok fazla basınç uygulaması rahat olmaması ve buna alışamayacağım sonucunu çıkarınca ertesi gün geri verdiğim ortalama oyuncu kulaklığı. gelelim asıl duruma kulaklığı 849 tl ye almıştım. şimdiki fiyatı 1469 tl den güya indirimle 1169 tl ye düşmüş. kulaklığı geri verdiğime pişman oldum. bu arada d&r'da bu kulaklık 3 hafta önce 819 tl den satıştaydı üşengeçlikten almamıştım alasım gelincede ürün tükenmişti şimdi d&r' a ürün tekrar gelmiş satış fiyatı 1185 tl den açılmış. ulan nasıl bir memleket bu.
  • açma-kapama switch'i kronik olarak sorunludur, 4-5 aylık kullanım sonucunda arızalanır.

    çözüm:

    pili çıkarın. sol tarafın vidalarını sökün. içerde 2 vida daha var onları da sökün, yeşil devreyi elinize alın. on-off switch'i üzerinde sarı bir bant var. o bantı fazla yıpratmadan switch'in içindeki telleri düz başlı tornavidayla içeriye doğru itin. yalnız on-off butonunu sağa iterseniz soldaki teli içeri itin, sola iterseniz sağdaki teli... geçmiş olsun, düzeldi.

    https://www.reddit.com/…alanced_power_button_fixes/
  • kulaklığın o kadar dandik bir yazılımı vardır ki kablolu-kablosuz kullanımda oyunun ortasında bazen ses gidebilir,kendi yazılımı yüklüyken sesi az çıkar,yazılım silinince ses çok çıkar ama surround özellik gider. hatta belki bir gün küçük bir sürpriz yaparak sol tarafı çalışmamaya bile karar verebilen bir kulaklıktır.
    büdüt:garantisi dolmasına rağmen logitech yenisini gönderdi
  • elimde beyaz versiyonu sıfır acılmamıs kutusunda satılıktır. kendi kullandığım g933'den cok memnunum. ilgilenen arkadaşlar yeşillendirebilir.
  • her gelen güncelleme ile sesi daha da azalan cihaz.
hesabın var mı? giriş yap