• logitech'in giriş seviyesi 2.1 hoparlör sistemi. uydulardan birinin üzerinde kulaklık çıkışı ve ses kontrol düğmesi yer almakta, sub'ın da üzerinde ses şiddetini ayarlamaya yönelik bir düğme mevcut. 2x6watt + 20watt rms'e sahip sistem küçük mekanlar için yeterli tiz ve bass kabiliyetine sahip.

    http://www.logitech.com/…n,crid=2173,contentid=9066
  • oldukca kaliteli ve de az yer kaplayan 2.1 hoparlor seti. uydu hoparlor uzerindeki ayar dugmesiyle genel ses seviyesini, subwoofer uzerindekiyle de bas sesin siddetini ayarlayabiliyorsunuz. uydu hoparlorler arasindaki kablo mesafesi en fazla 170 cm. subwoofer cikardigi sese gore oldukca kucuk. bir de henuz avantajini tam olarak kesfedemedigim fdd2 teknolojisiyle! donatilmis. uydu hoparlorlerin tabani donerek duvara monte edilebilir hale geliyor. boylelikle, masa uzerinde yer sikintisi soz konusuysa yakindaki bir duvara monte edilmek gibi bir alternatif sunuyor size.

    genel olarak yoneltilen olumsuz elestirilerden birisi de uydu hoparlorlerin stabil olmamasiydi. bunun cok da dogru olmadigini soyleyebilirim; orta siddette vurmadigiiz surece biraktiginiz gibi duruyor.
  • tam creative 2+1 almak üzereyken satıcı bağyanın "bi de bu var ama fiyat olarak onun 2 katıdır" deyip bir de demo dinlemesi yaptığı alet. kıyaslama yapmayı deneyecektim ama creative bunun yanında eski pilli el radyolarının patlak hoparlörü gibi kaldı. ilk saniyesinde çıkan sese aşık oldum. o andan beri sahibiyim, mutluyum gururluyum.
  • bass için kullanılan sub woofer seste bozunum yaratmakta ve berrak bir ses almaktan uzak tutmakta bu sebeple sahibi olunursa ilk iş mp3 yazılımının ekolayzırı vasıtası ile sub etkisinden kurtulunması gereken hoparlör takımı. giriş seviyesinden bir kadem yukarıda.
  • subwoofer'ı en kısık seviyede bile yeterince bas verebilen bir güce sahip olan çok şık hoperlör seti. kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.
  • 2x uydu(6w),1x subwoofer(20w) dan oluşan logitech firmasının ürettiği güzel bir ürün.
  • subwoofer'ın hava girişindeki içeriye doğru uzanan boru çok dandik bi yapıştırıcı ile tutturulduğu için büyük ihtimal ile yerinden çıkıyor.bu da baslarda sorun çıkarıyor.metalden yapılmış kapağını tornavida yardımı ile açıp boruyu japon yapıştırıcısı ile yapıştırmak mümkün.bas konusunda fiyatına oranla tatminkar.ancak basın subwoofer'ın arkasından kontrol edilişi eksi yönü.bunların dışında f/p oranı yüksek bi ürün.
  • tek eksiği uzaktan kumanda olan harika ses sistemi. fiyat performans olarak en iyisi bile denilebilir.
  • logitech'in başarılı 2.1 ses sistemi.
    tabi masaüstü pc kullanımı için ideal. benim yaklaşık birkaç yıldır kullandığım bu aletle ilgili görüşüm; fiyat/performans ile 10 üzerinden 9 alıyor rahatlıkla.
    oyun için 5.1 veya 7.1 gibi sorround düşünmeyenleri kesinlikle tatmin eder. bu tip markaların kesinlikle denon, yamaha, harman kardon gibi aletlerle kıyaslanmaması gerektiğini unutmayalım. fiyatı yüksek olan bir logitech, creative veya altec lansing bile kıyaslanamaz.

    ama şu var ki; pc için speaker üreten markaların (jbl'i de ekleyelim) da 150-200 $ civarında gayet tatmin edici ürünleri bulunuyor. tabi 2.1 ancak.. iyi ses veren bir 5.1 veya 7.1 için 500-600$ harcamak gerekiyor. gerçek bir çok kanal deneyimi için en azından pc de thx standartlı bi ürün(yaklaşık 600-700$total maliyet) veya reciever gibi şeylere girmek gerekiyor(1500$ dan başlar, sonu yok..)

    şahsen birçok pc kullanıcısı için logitech x230 iyi bir tercih olabilirken(giriş seviyesi). yaklaşık 200$ harcanırsa kesinlikle hi-fi ile uğraşan bi arkadaşınızdan da küfür yemeyeceğiniz tatminkar bi speaker setiniz olabilir(tabi 2.1)..

    verdict : parasını hak eden giriş seviyesi bir ürün. % 60-70 de sesi bozuyor kesinlikle. baslarının biraz fazla olduğunu düşünebilirsiniz (pc gençliği düşünülerek bass yüklenilmiş ama logitech genelde bass ağırlıklıdır, rock benzeri dinleyenler ne kadar iyi olursa olsun bence pahalı bir creative, jbl, altec lansing düşünmeli. tizler kesinlikle benzer fiyatta diğer markalar kadar iyi değil..jbl de ise 150$ altında speaker yok sanırım zaten). son olarak pc kullanıcıları hedeflenerek üretilmiş fiyatının hakkını veren ucuz bir ürün. gerçek ses deneyimi için 150$ altında çok az ürün bulunabileceğini unutmayın zaten.(tavsiyem 200$ civarı zevkinize göre 2.1 bi set olur)
  • subwoofer'ın arkasından basları tamamen kıs, yine de çok fazla bas veriyor. müzik dinlerken iyiydi hoştu ama elektronik davula bağladım, çok uğultu yapıyor.
hesabın var mı? giriş yap