• alman menşeili, organik saç ve cilt ürünleri üreten firma.
  • kokusuz deodorantı mükemmeldir.
  • edit 2022: türkiye'den çekildiği bilgisini aldım. ancak çekilmeden önce son parti gelen kuperoz serisini kullandığımda eskisi gibi cildimi yatıştırmadığını farkettim. içeriğini incelediğimde (evet aklıma böyle güzel bir krem serisinin değişebileceği gelmemişti) eski sakinleştiren ve onarak seriden farklılaştığını gördüm. bu yüzden çok fazla bir şey kaybetmedik diye düşünüyorum.
    yerine alternatif olarak kullanabileceklerinizi #99684617burada güncelliyorum

    bana göre en başarılı organik içerikli ve sertifikalı marka. ürünlerinin çoğunu kullandım.
    atopik dermatit bir cilde sahibim. senelerce kızarıklıklarım için binlerce lira kremlere döktüm.
    logona kuperoz serisi ile hem cildimdeki kızarıklığı minimalize ettim hem de cildimde olan kıpkırmızı damarlar yokoldu. bu mucize değil ama yaklaşık 1 yıllık sabırla kullanım sonucunda gelişmeyi tam anlamıyla gözlemledim. seriye bu yıl yüz misti eklendi. günlük kullanımda makyaj üzerinde kullanılabiliyor. tonik yerine de kullanıyorum.
    (bkz: kuperoz) cilt yüzeyinde oluşan kızarıklık ve kılcal damar görünümüdür.
    saç bakım ürünleri oldukça başarılıdır.
    içeriklerinde sentetik koruyucular, renk ve koku vericiler, silikon, sülfat ve parabenler, mineral yağ bazlı hammaddeler içermiyor.
    organik renkli kozmetik skalası sante kadar geniş olmasa da nokta atışlı ürünleri vardır. mesela eyelineri piyasada bulabileceğiniz en siyah, mat ve kalıcı organik, kimyasal içermeyen çeşididir.
    silisyum kremi gözenek küçültücü ve anti aging özelliklidir. bitkisel silisyum içerir.
    age protection serisi yaşlanma karşıtı olarak ülkemizde satılıyor. botox etkisine benzer etkiyi gösterir. içerikleri oldukça başarılıdır. anti aging ürünlere tonlarca para ödemek yerine cruelty-free bu gibi markalara yönelip, markaya değil içeriğe para verilebilir.
    saç boyaları %100 organiktir. bu yüzden saç renginde değişiklik yapmaz. ancak kanser hastalarında dahi güvenle kullanılabilir.
  • ınternet dışında hiç bir yerde bulamadığım marka, internetten asla kozmetik almam. görmeden hele hiç...
hesabın var mı? giriş yap