• bbc 2 kanalının yeni mini dizisi. seks oyuncaklarının da bulunduğu eşcinsel seks sahnelerinde aşırıya kaçıldığı düşüncesiyle seyirciler tarafından şikayet yağmuruna tutulmuş.
  • eşcinsel sevişme sahneleri şikayet edildiği kadar övgü de almış. bbc çok sayıda teşekkür ve destek telefonu ve maili aldıklarını da açıkladı. türk medyası şikayetleri haberleştirirken bu kısmını "unutmuş" yine.
  • konusu yillar once bavulda bulunan bir ingiliz gizli servis ajanindan esinlenilmis olan bir londra dizisi. gercek olan olayda katil ne hikmetse bulunamadi. demin diziyi izlerken aklima bizim havalimaninda ölü bulunan ingiliz kadin geldi. hani ucagi kacirip yeni bilet alacak parasi olmadigindan ayakkabi bagcigiyla wc'de intihar eden. cok acayip isler. onun da dizisi cekilse de izlesek...
    dizinin renkleri, isigi, sahneleri, iklimi tam londra. londra'yi sevenler, ozleyenler izlesin.
    sonbahar dizi kusagimin gozdesi su anda.
  • tamamen kaza sonucu rastgeldiğim enfes dizi.
  • aşırı iyi dizi, kimseye söylemeyin.

    ps: müzik seçimleri de enfes

    + gay sex sahnesi "rahatsız edici" olduğu kadar büyüleyiciydi bence.
  • güzel dizi.

    --- spoiler ---

    fakat bazı açılardan utopia'ya fazlasıyla benzemekte; karşılarındaki adeta mistik-ezoterik çok güçlü şirket veya
    istihbarat ajanslarına karşı mücadele eden/kaçan bir grup insan, devlet sırrı niteliğinde bir sır, uzun uzun ve çoğunlukla ana konudan bağımsız diyologlar vs.

    güzle dizi ama bazı noktaları fazla sıkıcı olabiliyor.
    --- spoiler ---
  • finali için çok heyecanlıyım. alex ölmediyse diye bir hevesle bekliyorum, güldür yüzümüzü bbc.
  • --- final spoiler ---

    son bolumu itibariyle tuhaf bir tatminsizlik duygusu oldu. puzzle son seklini derli toplu aldi almasina ama neden bilmiyorum son bolumdeki yavaslik ve bogukluk izlerken baydi.
    danny sansli picmis yalniz, ihtiyar gay bey intihar edince mali mulku bizim danny'ye birakmis, bizimki hala miymiymiy.
    grup terapisinde danny konusmaya baslayinca tum senaryoyu danny'nin sizofreni olma ihtimali uzerine kurmamislardir insallah diye dua ettim. o ortamdaki supheli supheli hareketler yapan ergen yardirdi bu arada.
    son sahnedeki hadi o zaman biz birlikte burdan uzaklara gidelim temasi igrencti.
    dizideki super sesli polis ajani ablayi sabahlara kadar dinleyebilirim. yalniz lutfen yuzunu pek göstermesin.
    danny'nin her hileyi sip diye bulabilen zekasi adeta alex'inkinden daha zehir zemberekmis, herif gay cluplarda harcaniyormus meger.

    --- final spoiler ---
  • sadece homofobik olduğunuz için izlemezseniz çok şey kaybetmiş olursunuz benden söylemesi. ayrıca gay seks sahneleri öyle basında abartıldığı gibi falan da değil. en olmadı oralarda gözünüzü kapatırsınız. tekrar söylüyorum mutlaka izleyin, izlettirin.
  • güzel ve ilgi çekici bir dizidir. ancak ismindeki "spy" kelimesine aldanıp da aşırı aksiyonlu bir casusluk dizisi beklemeyin. ilk bölümdeki erotik sahnelerden rahatsız olmadım ama biraz fazla gibi geldi. sanki tüm dizi açık bir şekilde bunun üstüne kurulacakmış izlenimi uyandırdı. sonradan bu izlenimin çok da yanlış olmadığını fark ettim.

    sıradışı bir aşk dizisidir.
hesabın var mı? giriş yap