• miami üniversitesi şutörü. 6'4 boy, 6'10 wingspan'e sahip.

    sezonun sonlarına doğru gerçek yeteneğini gösteren bir kaç maç çıkardı. büyük şutları atmayı seven bir eleman. lottery'de ki bazı takımlar ile antremanlara çıktı ve özellikle knicks'i çok etkilediği söyleniyor.
  • san antonio spurs'ün 18.sıradan seçtiği oyuncu. iyi bir oyuncu diyorlar ama gregg popovich'in elinde çok iyi bir oyuncu ya da takımın çok iyi parçası olacağına eminim.
  • spurs'ün, kawhi'ın gsw maçından sonra sakatlamasıyla başlayan düşüşü devam ediyor. lonnie walker'ın bu sene spurs'ten çok g-league'de oynayacağını düşünebiliriz. pek iyi bir pick gibi durmuyor. kendisinden sonra seçilen grayson allen, çok daha iyi bir genç yetenek izlenimi verdi. yine aynı şekilde josh okogie de savunma potansiyeli olarak nba düzeyinde gözüktü. lonnie walker ise ara ara hücumda da, savunmada da ışık verse de genel olarak baktığımızda kapasitesi oldukça sınırlı gözüktü. popovic ve spurs'ün elinde gelişebilir tabii ki ama fiziksel olarak da zayıf olmasından dolayı, lonnie walker'ın başarılı bir picke dönüşme ihtimali bence düşük.
  • pop bunu adam edecek buda eyşanlık yapacak.

    edit: özel sektördeki fırsatlar yerine garanti maaşlı işimin olmasının daha hayırlı olduğunu gösteren bilmem milyon kaçıncı analizi!
  • müthiş adam müthiş.

    atletiklik olarak draft zamanı: "lebron james ile serena williams'ın çocuk yaptığını düşünün, o ayarda bir atletikliği var" gibi bir tanım okumuştum. oeh demiştim sonra izlediğimde atlet ama o kadar da değil falan diye düşünüyordum. şimdi summer leaguede izleyince tüm laflarımı geri alıyorum. inanılmaz seviyede bir atletikliği var. sporcu olmak için doğmuş. düz koşusu bile hızlı adamın. sahada akıyor; aka aka hareket ediyor. en ufak bi takılma yok. estetik olarak sahaya çok yakışıyor.

    kendisinden beklentim yüksek. ciddi ciddi potansiyel olarak ligin en üst seviye oyuncularından biri olduğunu gösteriyor sahada; müthiş atletizm, uzun kollar, sürat&ilk adım hızı, iyi denge. bunları fiziğine yakışır bir savunma konsantrasyonu ve verimli bir hücum skillset i ile desteklediğin zaman süperstar oluyorsun zaten.

    şimdilik orta mesafe şutları gayet iyi. üçlük atamayan bir oyuncu değil, üçlük seviyor. ancak olması gereken seviyede değil. top kontrolü draft olduğu zamandan beri gelişmiş. takdir ettim. çalışkan olduğunu düşünüyorum daha da geliştirir.

    bu yaz summer league'de gördüğümüz kadarıyla artık bu seviyelerin topçusu değil, nba topçusu(biraz da bu yüzden fazla parladı, ortaokul çocuklarıyla oynayan liseli gibi kendisi). umuyoruz ki kendisi mental olarak da kendini oyuna ve popovich hocama verecektir. bu sene nbade daha uzun süreler alacaktır. rotasyona girecektir.
  • clippers’a karşı oynanan maçta kawhi’ı bir iki kez çok sağlam savundu.olağan üstü bir atlet kendisi.işin hücum kısmında biraz da çeşitlendirirse pop bundan bişeyler çıkarır.ayrıca çok komik bir arkadaş amk o saçlar maçlar.
  • yanlış yazılmış johnnie walker sandım.

    bir basketbol oyuncusuymuş. hayat ne garip çiçekler falan.
  • ilk bakista sahte whiskey markasi gibi duran nba oyuncusu.
  • bu sezon en az bir defa, yanlışlıkla da olsa, saçıyla blok yapmasını beklediğim oyuncudur.
hesabın var mı? giriş yap