• açık bir şekilde aktrol olan bu zat-ı muhteremin uçurulmasından daha etkili olacağını düşünerek yazarları davet ettiğim kampanyadır. hepimiz bu kişinin başlıklarına girdiğimiz bütün entryleri silelim ve bundan sonra da yazmayalım. bir düşünün suserlar.
  • bak bu kampanyayi desteklerim iste. istedigi basligi acabilir (hakaret vari olmadigi sürece) istedigini yazabilir ama o basliklari popüler etmemek bizim elimizde. ilgili cekmek amaciyla acilan bircok baslik ne yazik ki amacina ulasiyor. ancak basliga kimse yazmazsa sahis istedigini elde edememis olur. baslik sahibi de benim ifade özdürlügüm elimden aliniyor diye söylenemez.
  • (bkz: her açtığı başlığa, ''inan değil sana kastım, cahille sohbeti kestim.'' tadıyla baktığım için sallamıyorum. so no problem for my part.)
  • adamın zaten tek amacı troll. rica ediyorum başlığı üstte tutun da herkes tanısın, bilsin adamın ne olduğunu. prim yaptırmayalım artık şu adama.
  • ekşi sözlük tarihinde defalarca açılan kampanyaların bir benzeridir. ne kadar kampanya yapılırsa yapılsın insanlar kendini tutamıyor ve yazıyor işte. bir nevi eroin bağımlılığı ya da batağa saplanmak gibi bir şey. çırpındıkça batıyorsun ve o başlıklar sol framede boy göstermeye devam ediyor.
  • zaten yazmazdığım için kişisel olarak beni pek etkilemeyecek durum, fakat bu adamın dediklerini ciddiye alıp sinirlenen flan oluyor onları anlayamıyorum. adamın istediği bu zaten.
    yanlış yapan çocuğun yüzüne gülersen o çocuk bunu yapmaya devam eder tarzında basit bir durum bu yani.
  • bu adamın başlıklarına yazmak için uğraşmayın sevgili yazarlar. zıpladığımda aynı yere düşüyorsam dünya dönmüyordur diyen birine fizik anlatamazsınız.

    orijinal sandığı tezler bugüne kadar yüz kere dile getirilmiş şeylerdir. iyi kötü biraz sosyal bilim bilen herkes bunları bilir zaten. sosyal bilime biraz daha hakimseniz de güneş gibi parlayan cehaleti görürsünüz. kitaplardan referans vermek de bir şeyi değiştirmez. istediğiniz her türlü saçmalığı kitaplara, makalelere referans vererek savunabilirim.

    ille de istiyorsanız ayrı başlık açın ama bu adamın adını anarak, başlığına yazarak bunu parlatmayın. kimin neredeki ikbaline, kariyer planına yağ sürüyor olabileceğinizi bir düşünün.
  • kendisini engelleyerek kampanyayı görüyorum ve arttırıyorum.
  • hala bıkmadınız bu adamın başlıklarına koştura koştura yazmaktan. daha güzel bir mevkiye geldiğinde sizi de görür artık. evlenmediyse, cumhurbaşkanı nikah şahitliğini yaptığında size bir el sallar evlenirken. siz de arkasından bakıp bir sigara yakarsınız, gururla "bu çocukta çok emeğim var" dersiniz.
hesabın var mı? giriş yap