lord varys *
-
eskiden olsa facebook'ta çoktan yayılmış olacak "which game of thrones character are you?" quiz'inin sonunda çıkacağım karakter.
diyeceksiniz ki, olm bu herifi kimse sevmiyor, ne var, ben de kendimi sevmiyorum ki zaten? -
kaotikler arasında en samimi olandır, kuralları öğrenmiş, istemeye istemeye iyi oynuyor gibidir. daha pislik gibi görünse de vatana millete bütün diğer konsey üyelerinden daha hayırlı gibidir, daha zekidir, bir adım öndedir..
-
default arkadan iş çevirici, pislik bir karakter olmasına rağmen king's landing'deki zamanında ned stark'a en çok bu dayı yardım edip saygı duymuştur kanaatimce. bu yüzden garip bir sempati ve saygım var.
-
gözlerimizin hınzır bakışlarını ve zeka kokan cevaplarını aradığı konsey üyesi. arayı fazla açtı.
-
-
(bkz: the master of whispers)
-
(bkz: the eunuch)
-
bilemedim şimdi, kitapların hepsini okumadıysanız bakmayın ne bilim, spoilerlı spekülasyon
--- spoiler ---
--- spoiler ---
pipisinin kesilip büyüde kullanılmasını targaryen/kral soyunun kanının sihirli olmasına bağlayıp varys'in targaryen soyundan olması ihtimaline değinen uçuk ötesi bi teori gördüm, dursun kenarda. bizim keltoşun tahta targaryen oturtma fetişini de düşünürsek hele.................
--- spoiler ---
--- spoiler --- -
(bkz: gossip boy)
-
en iyi repliklerin yazıldığı şahıs zannımca.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap