• 1995 doğumlu italyan tenisçi. atp sıralamasında 121. sırada. pek bir numarası yok. standart bir oyuncu. hiç bir şeyi tam değil. ilerde iyi yere gelme şansı hiç yok. çünkü elde ki malzeme belli. atp sıralamasında maksimum 100-150 arası gider gelir.
  • elemelerden geldiği (bkz: monte carlo rolex masters 2019) da önce vatandaşı ve abisi seppi'yi, sonra khachanov'u, sonra da norrie'yi yenerek çeyrek final oynayan tenisçi. çeyrekte lajovic'e yenildi... kendisi geçen sene dünya 160 numarası idi, bir yılda yüz basamak geçti.
  • antalya 2019'da kariyerinin ilk atp seviyesindeki turnuvasını kazanan tenisçi... bu hafta sousa, gunneswaran, mannarino, busta ve son olarak kecmanovic'i yendi. sıcak şartlarda ve yoğun tribün ortamı da yokken mannarino ve kecmanovic maçlarını setlerde geriden gelerek çevirmesi tebriği hak ediyor.
  • 2019 shanghai masters’ta gael monfils ile karşılaştığı maçtan beri yakından takip ettiğim tenisçi.

    çok isabetli servisleri var ve file önünde de çok güçlü, mental olarak iyi olduğu günlerde büyük üçlüye bile sorun çıkarabilecek kapasitede bir oyuncu. her ne kadar geç açılmış olsa da atp sıralamasında ilk 10a yaklaşabileceğini düşünüyorum.
  • viyana da novak djokovic'i 1 saat 8 dakika içinde 6-2 ve 6-1 lik setlerle geçip yarı finale yükselen zlatan ibrahimoviç kılıklı tenisçi.
  • (bkz: #114240480) bugün djokovic’i korttan silerek göğsümü kabartan tenisçi
  • ilk entry'yi yazan suser anı yaşasın mümkünse, geleceğe yönelik tahminlerde bulunmasın. *
  • fanatik taraftarlara sahip italyan tenisçi. yalnız çok fazla karate kide benziyor. başına da kırmızı bandını bağlamış adeta daniel larusso.

    neyse, novakçıyız. lorenzo da iyi çocuk.

    edit: ay geri aldım iyi miyi değil şımarık çocuk. inş yenilirsin. cidden ağzına vurasım geldi, tuhaf tuhaf jestler, tripler.
  • wimbledon 2022'de 3. tur maçında rafael nadal ile karşılaşmakta olan ve maçın başından bu yana çok etkisiz görünen oyuncu. 3. sette bir break gerideyken ve maçın bitmesine artık az kalmışken sürekli topu göremediğini belirterek çatıyı planlanandan erken kapattırmaya ve maçı sekteye uğratmaya çalışıyor. biraz mızmız bir oyuncu gibi gözüktü bana. hakemle bu kadar konuşacağına biraz oyununa ve yapabileceklerine odaklanmalı.
hesabın var mı? giriş yap