• az insanin bildigi, alinca da omur boyu giyilebilen evladiyelik italyan markalarindan. ama ben boyle pahali bir marka gormedim. oyle boyle degil (yani elbette loro piana kadar pahali markalar vardir da onlar iste napoli'den cikmis varaklarla suslu hafif gorgusuzce olanlar). boynuma yerlere kadar surunen lacivert salini takmayi istesem de saniyorum sahsi tercihim panama sapkasi olur ki borsalino markasi bile yaninda ucuz kaliyor. high end luxe deniliyor boyle markalara. belki de nec plus ultra.

    http://www.loropiana.com/…s/zoom/leggera_unita.html

    http://www.loropiana.com/…ssori/03/pag_norm_01.html

    http://www.loropiana.com/…ssori/09/pag_norm_01.html
  • mağazasında 45.200 euroya manto satılan marka . kaşmir kazakları çok güzel , eğer bir gün 2000 euroya kazak alacak kadar para kazanırsam , alıp giymek isterim.
  • kiton gibi zorlama olmadan gerçek lüks olabilen, renklerden çok materyale önem veren marka. istanbul butiği istinye park'ta.
  • yaklaşık 2 ay önce ankara next level avm masa restaurantta 2017 kış defilesi yapılmıştır. tahmin edildiği 30.000 eurodan başlayan kaban lar sergilenmiştir. ayrıca istinye park taki mağazası doguş grubu bünyesindedir.
  • net zengin markasidir. bu markayi bilen bile zengindir. zegna falan bunun yaninda meh dir. meh.
  • damat markasına ait olan bazı gömleklerin kumaşının geldiği yer.

    fiyatları ise, normal gömlekler 400 tl civarı iken, doların 5.70 olduğu bir ortamda bu kumaştan yapılan gömlekler 1.000 tl, yani 175 $.
  • sozlukteki oligarklarin haberi olmadigi marka.
    benimde bugun haberim oldu amk.
  • sanırım bu markadan giyinebimek için yıllık en az 5 milyon dolar ve üstü kazanmak gerek.
  • summer walk dunyanin en rahat ayakkabisi.
  • kendisinden giyinebilmek için yıllık 5 milyon dolar ve üzeri kazanmak gerektiğinden bahsedilen marka. ancak kazın ayağı öyle değil.

    gidip üst segment kumaşçılardan metresi 100 euroya kumaşlarından alabilirsiniz. 5 metre ile takım elbiseniz, yeleğiniz, ek spor ceketinizi falan çıkarabilirsiniz. 500 euro. dikime de takım elbise için 2000 lira, tek ceket için 1000 lira verseniz. 13.000 liraya 1 yelekli takım elbise+1 ceketiniz olmuş olur. hepsi de tam üzerinize ve loro piana kumaşlarla olmuş olur. 5-6 yıl giyersiniz. 3000 liraya beymenden polyester karışımlı kumaş içeren takım alan birisi için evet pahalı gelebilir ama vakko mağazalarına ara sıra uğrayabilecek ve birkaç parça bir şeyler alabilecek kadar giyime para harcayan birisi için o kadar da pahalı değil.
hesabın var mı? giriş yap