*

  • geçtiğimiz günlerde duyurulan netflix projesidir.

    https://twitter.com/…iye/status/1083029907687567360

    projenin başında netflix'le daha önce mindhunter serisinde bir araya gelen david fincher ve deadpool ile tanıdığımız tim miller var.

    serinin 18 bölüm olacağı duyuruldu ve bölümler 5 ile 15 dakika arasında değişecek. ayrıca proje bir antoloji olarak tasarlandı. buradan da bölümlerin birbirini takip etmeyeceğini her birinin bağımsız konulara sahip olacağını çıkarabiliriz.

    tim miller ve david fincher ilginç bir ikili gibi görünebilir ancak daha önce the girl with the dragon tattoo filminde de birlikte çalışmışlar. david fincher'ın yönetmen olduğu bu filmde tim miller da kreatif direktör olarak görev almış. bu nedenle yaratıcı süreç açısından birbirlerini tanıdıklarını söyleyebiliriz.

    tim miller deadpool'un yazarlarından. bu nedenle bu projede belli bir mizah düzeyi olacağını tahmin ediyorum. fincher da atmosfer kurma konusunda çok başarılı ancak daha önce animasyon çalışması yok. bütün çalışmaları da realizm üstüne kurulu. o yüzden bu projeye bambaşka bir bakış açısı getirecektir. bu nedenle isaac asimov tarzı bir evrende geçen içinde kara komedi ögeleri de barındıran hikayeler beklemeye başlayabiliriz.

    proje ile ilgili henüz bir fragman yayınlanmadı. sadece netflix'in twitter adresinde paylaşılan görseller var. bu görsellerde de cyberpunk bir tarz var. tim miller ayrıca mass effect serisinde animatör olarak çalışmıştı. oyundaki tasarımlara benzer işler de var. ayrıca çizim tarzı da bölümler arasında değişecek gibi. çünkü cgi ile birlikte 2d çizimler de görünüyor. sanırım bölümün anlattığı hikayeye göre tarzı da değiştirecekler. çünkü pixar yapımlarına benzer yumuşak çizimler ile birlikte realist çizimler de var.

    love death and robots şuan pre-prodüksiyon aşamasında bu nedenle çoğu detay henüz duyurulmadı. ayrıca ne zaman yayınlanacağı da kesinleşmedi. ancak projenin çok farklı olacağı şimdiden garanti gibi. bu yüzden takip etmeye değer diye düşünüyorum.
  • oldukça manyak bir fragmanı düşen netflix dizisi. tüm bölümler 15 mart'ta.

    https://www.youtube.com/watch?v=cnjehpiqtpc
  • ilk fragmanından nefis bir noir olacağa benzeyen dizidir. heyecanla bekliyoruz.
  • 18 nsfw hikayeli netflix'in animasyon dizisi. yayın tarihi 15 mart.

    türkçe altyazılı fragman

    edit: imla
  • yakinda buraların değerleneceğini düşündüğüm fincher imzalı netflix dizisi.heyecanla bekliyoruz bakalım.
  • beklediğim dizilerden biri kesinlikle bir çok dizinin önüne geçeceğini düşünüyorum
  • manyak bir fragmana sahip netflix dizisi. çıkınca buraları güncelleriz.
  • fragmanı ile bende bağımlılık yaratan anime dizisi. bir yapim, hic bir bok anlasilamayan fragmaniyla heyecan yaratabilir mi ya? oluyor iste. en son breaking bad böyle bir etki yaratmıştı, uzun zamandır gelmesi için en çok sabırsızlanıdığım yapımlardan biri. david fincher ulan.
  • yine akira ve ghost in the shell'in ekmeginin yendigi bir proje gidi duruyor. izler miyim? kesinlikle izlerim.
  • gerçekçi cgi yapmaya kasmayan `:sanırım bir veya iki bölümünde tarzı gereği birazcık kasılmış` parlak sevimli karakterlere sıkıştırılmayan, indie tarzlarında animasyonların para desteğini aldığında nasıl olacağını gösteren 18 öykülük yeni netflix serisidir.

    her bölümde farklı sanatçılar ve animatörlerle çalıştıldığı için bir kaçını da şans eseri takip ettiğim ve işlerine hayran olduğum freelance, kendi çapında insanlardı. projenin basına düşmesiyle beraber konuşmama yasakları kırılmış olacak ki hesaplarından paylaştıkları heyecanları gerçekten empatiye zorlayan cinstendi.

    umarım devamı gelir.
hesabın var mı? giriş yap