• japonya'da sex amaciyla gidilen otellere verilen ad.
  • bu otellerde her turlu fantazilerinize cevap verebilecek tema odalar bulunmaktadir.
    -yuvarlak veya kalp seklinde saten carsaflari olan yatak ve tavani ayna olan odalar.
    -sado-mazo egilimli bilimum kirbac, zincir ve iskence aletlerinin bulundugu odalar.
    -kuzu ve coban kiyafetlerinin bulundugu, ahir dekorlu odalar.`:ulan hep merak etmisimdir bu fanteziyi nasil bir seydir diye`

    arti servis olarak isteyenler odada yaptiklarini videoya kaydettirip sonra otelden cikarken satin alabilme secenegine de sahiptirler.***
  • genellikle otoban cikislarinda ve sehir cikislarinda bulunan (tokyo bolgesi haric) sex amacli tesis edilmis olan, icerisinde -her nekadar otel de olsa- gorevli kisilerin bulunmadigi (daha dogrusu gorulemedigi), japonyada fuhus sektorunun en temel taslarindan birisidir.
    her zevke gore oda turlerinden tutun da kiralanabilinen kostumlere kada rmusterinin tum rahatligi dusunulmustur. (sanki oraya giden adam cok rahatsiz ya, neyse.)
    otel odalari normal bir otel odasindan biraz farklidir. yataklar cesitli sekilllerde bulunur. ayrica iceride kucuk bir karaoke makinasi ve slot makinasi da genelde bulunur. yani ciftlerin sadece seks yapmaktan cok birlikte eglenceli zaman gecirmelerine yonelik bir ortamdir denilebilir. normal otellerden en buyuk farki banyo bolumleridir. genelde buyukturler ve icerisinde jakuzi v.s de bulunur. hatta bazilarinda rotenburo denilen disarida kucuk bir sicak su havuzu da bulunur.
    fiyatlar iki sekildedir. birisi konaklama digeri ise dinlenme.
    otele ilk girdiginizde karsinizda bir tabela bulursunuz uzerinde odalarin resimleri ve fiyatlarinin oldugu. begendiginiz odayi secer ve uzerinde bulunan tusa basarsiniz. koridor uzerindeki ok isaretleri yanip sonmeye baslar ve size odayi tarif eder. odaya girip kapiyi kapattiktan sonra kapi ne disardan ne de icerden acilir. ta ki odemeyi yapana kadar.
    ancak goze cok hos gorunen bu otellerle ilgilenen kisilere birkac noktada uyarida bulunmak gerekliligi vardir.

    ilk olarak, cok ucra koselerde biseye benzemeyen yerlere gidilmemesi tavsiye olunur, sonucta gosterilen oda ile gercek oda tutmayabilir ve olan o geceye ve paraniza olur. tavsiye uzerine gidilmesi tercih edilmelidir.

    ikincisi ve en onemlisi yine kosede bucakta kalmis nispeten ucuz yerlerde konaklama veya dinlenme yapmamak gerekir. yoksa uc bes ay sonra kendinizi videoculardaki porno bolumunde bulabilme ihtimaliniz vardir. dikkat edilmesi gerekmektedir.

    ucuncusu, gece evinize gidemeyecek durumdaysaniz, ve kalacak baska yeriniz yoksa konaklamak icin tercih edilebilir ancak iki erkekseniz denemeyin derim. biz arkadasiz kalacak yerimiz yoktu cumlesi bahaneden oteye gitmeyecektir kanimca.

    sonucta japonyada cok sik kullanilan bir yerdir bir tabu degildir. insanlarin bu otelleri sadece kacamak amacli deggil ayni zamanda kiz arkadaslari ya da esleri ile degisik bir ortamda degisik fanteziler yasamak amacli kullandigi da bilinmektedir.

    ama mumkunse gidilmemelidir, yenilecek bok evde yenilmelidir. hem paraniz cebinize kalir hem butun gece paranoya yapmaktan kurtularak ruh sagliginiz korunmus olur.
  • japonyada evlerdeki duvarlarinin cok ince hatta bazen kagittan olmasindan dolayi ortaya cikmis kurumlardir. bunlarin tokyoda yogunlukta oldugu bolgeler shinjukunun kabukichosuyla shibuyanin dougenzaka sidir.
  • tokyo ueno dolaylarindaki love hotellere de tokyo'nun red light district'i denirmis, ama ben gormedim duymadim...

    (bkz: baskasinin yalancisiyim)
  • --- spoiler ---

    enter the void'de yolun son rampası.
    rengarenk hayallerin ve düşsel şelalelerin içinde kaybolunan yer. soyut bir nefessizlik, zevklerin, arzuların tırmanışa geçtiği orgazmın serüveni.

    --- spoiler ---
  • (bkz: liberty inn)
  • --- spoiler ---
    enter the void'de ilk olarak oscar'ın alex'in evinde otelin maketini görüp "şu duvarların olmadığını ve tüm tanıdıklarının içeride seviştiğini düşünsene" diyerek kafasında hayalini kurduğu, finalde ise film boyunca gördüğümüz tüm karakterlerin halüsinatif bir görsellik içinde seviştiği ve vajina içinde gidip gelen bir penisin kameraya boşalmasıyla sonlanan aşmış sekans.
    --- spoiler ---
  • üç saati* 3000 yen'den ucuz olanlarının tercih edilmemesi gereken seks otelleri. bu riski alacaksanız da yarın öbür gün tsutaya'nın yetişkin bölümünde gezerken candid temalı bir dvd'nin arka kapağında kendinize rastlamaya hazırlıklı olun.

    *: genelde en aşağı üç saat ile başlıyor.
  • buluşmak ve sevişmek için mükemmel yerler.
    benim gittiğim hotel pasha'idi.
    özel hayata saygı diye buna derim.
    odalarında kendilerine göre standartı var orta derece seçtim ki zaten odanın sunduğu yeterliydi.
    öyle sex toy vs sunmuyorlar sıradan fotolarda ne varsa öyle.
    özledim bir daha gitsem keşke.
hesabın var mı? giriş yap