• cheryl cole’un uzun bir aradan sonra çıkardığı yepyeni şarkısı. 2 başarısız evlilikten * * sonra en yakın arkadaşı nicola roberts ile beraber yazmış.

    hayatını mahvetti bu hayatına giren erkekler, ilk darbeyi ashley cole vurdu sonra özel hayatındaki her şey yokuş aşağı gitti sonucu da bu şarkı oldu. cheryl başına gelenleri aşmış gibi görünüyor ama bu şarkı tam bir “hayatını siken olaylar silsilesini artık dalga geçerek anlatma ve o sırada 101 atma” rahatlığında shdjsjsksk. daha önce de mutluyken iyi şarkı yapamadığından bahsetmiştim. bu kadar çok sevdiğim birinin mutsuz olmasına çok üzülüyorum ama mutsuzken de tam bana hitap eden şarkılar yapıyor. screw you’yu hala dinliyorum mesela ne zaman dinlesem beni 2015 yazındaki o akşamüstüne götürüyor.

    “yine olsa yine yaparım” tavrı da ayrıca hoşuma gitti ahsjsjsksk. ayrılık sonrası dinlemeli bol bol atarlı giderli şarkılar bekliyorum kendisinden. o kara günleri atlattıysam beyonce, demet akalın ve kendisi sayesindedir. bende bu kadar da özel bir yeri var.
hesabın var mı? giriş yap