• sc heerenveen'de forma giyen 1990 doğumlu forvet oyuncusu.
  • bu sezon acayip bir çıkış gösterdi. eredivisie'de tek bir maç kaçırmadan 8 gol atıp 22 de asist yaptı. burada istatistikler biraz suni olsa da yine de kaydadeğer olduğu yadsınamaz.
    genellikle forvet değil de orta sahanın sağında oynar.
    muhtemelen bu yaz hollanda büyüklerinden birine transfer olup büyük liglere servise hazır olur.
  • çok hızlı bir oyuncu. asistlerinin büyük çoğunluğunu da hızı sayesinde yapıyor. top tekniğini pek beğenmesem bile* ilerde adından sıkça söz ettirebilecek bir yetenek.
  • psv ile anlaşan, boncuk dizer gibi adam geçen futbolcu.
  • swensea ve galatasaray'ın radarında olan futbolcu.

    galatasaray'a gelirse büyük başarı sağlayacağına inanıyorum. yönetimin oyuncuyu alması için ellerinden ne geliyorsa yapması lazım.

    edit:swensea 4.5 € ya oyuncuyu kapmıştır.
  • takımı swansea’nin premier lig’de küme düşmesi sebebiyle psv’den eski hocası olan phillip cocu tarafından fenerbahçe’ye getirileceği iddia edilen hollandalı kanat oyuncusu.
  • tüm takım berbat olduğu için iki olumlu hareketle sivrilen jeremain lens'in hala özleniyor olması ve gelecek oyuncularda onun aranması çok trajik. bu adam lens'ten kat kat iyi bir futbolcu. illa bir benzetme yapılacaksa gelmesi luis nani etkisi yaratacaktır demek daha mantıklı. özellikle türkiye şartlarını düşünerek konuşuyorum, cidden rakipte görmek isteyeceğiniz bir oyuncu değil. garry mendes rodrigues'in yıldız olduğu ligde bu adam neler yapar düşünmek bile istemiyorum.
  • championship'teki swansea city'nin sezon başından beri 18 kişilik kadrosuna alınmıyor. uzun süredir sakatlığı da yok ve en son takımdan ayrılmak istediğini söylemesine rağmen takımda tutulmuştu. büyük ihtimalle devre arasında bir transfer yapacak.

    edit: oyuncunun psv'den transferinde 25 maç oynarsa bonus ödeneceği şartı bulunduğu için ve 25. maçına 2 maç kaldığı için kadroya dahi alınmadığı iddiası ortaya atıldı. pound cinsinden 6 haneli bir miktar ödenmek istenmediği için narsingh kadroya alınmıyor denilse de teknik direktör graham potter, "böyle bir durumun farkında değilim. o yüzden kadro seçimimde hiçbir etkisi olmadı." şeklinde bir açıklama yaptı. ancak devre arasında ekonomik koşullar nedeniyle narsingh'in satılacağına kesin gözüyle bakılıyor.
    temenni; comolli beyefendiciğim oradan bir narsingh alır mısınız rica ediciğim aatıf oynuyor bak.
  • fenerbahçe'nin yeni kanat adayıdır.
  • türkiye'de hangi takıma gelirse gelsin çok iyi transfer olur. bonservisi de elinde. fenerbahçe'de görmeyi çok isterim ama bizim vizyon yönetiminin böyle fırsatları değerlendirebileceğini düşünmüyorum.
hesabın var mı? giriş yap