• 5 sene icinde 140 cocuga tecavuz edip oldurmus seri katil..genelde kurbanlarini 8 ile 16 yas arasindaki erkek cocuklardan secmistir. kurban ayrica fakir ve kenar mahalle cocuklarinda secerdi. goofy ya da el loco olarak nam salmistir...
  • seri katiller dünyasının pedofili. ülkesinin hukuk sistemi nedeniyle önce otuz sene cezaya mahkum edilmiş, sonra ırzına geçip öldürdüğü delikanlıların cesetlerini bulmaya yardım ettiği için cezası yirmiiki seneye indirilmiştir. 1999 yılında 140 oğlana tecavüz edip öldürdüğünü itiraf ettiğinin altını çizelim.
  • (bkz: amelia dyer)
    (bkz: pedro lopez)
  • gelmis gecmis en feci seri katiller listesinin zirvesinde oturuyor. polis ile isbirligi yaptigi icin 2021 yilinda serbest birakilmasi beklenen garavito'nun, kolombiya gibi bir ulkede en azili suclularirin tutuldugu bir hapisanede bu zamana kadar sac kalmasi benim icin sasirtici.
  • 2021 yılında salınması gibi bir durumu okuduğum zaman hayrete düştüğüm seri katildir. kenar mahallerdeki çocuklara işkence ve tecavüz edip onları öldüren, vikipedi bilgilerine göre 172 çocuğa bunu yapan bir pedofilinin cezası 22 olmamalıdır.
  • 1990'larda 189 çocuğu öldürmekten suçlu bulunan kolombiyalı pedofil ve seri katildir. kurbanlarının çoğu, kimsenin umursamayacağını düşündüğü yoksul ve ailelerinden uzakta, fakir mahallelerde yaşayan çocuklardan oluşuyordu.

    yedi kardeşin en büyüğü olan garavito'nun çocukluğu batı kolombiya'da geçti. sadece birkaç yıl okula gitti ve zor bir çocukluk geçirdi. babası ve birkaç komşusu tarafından cinsel istismara uğradı.

    1990'larda başlayan seri cinayetleri sırasında, coğu 8 ila 16 yaşlarında olan birçok kolombiyalı çocuğun kaybolduğu ya da ölü olarak bulunduğu bildirildi. cesetlerine ulaşılan çocukların vücutlarının vahşice parçalandığı ve cinsel saldırı belirtileri görüldü. 1997 yılında pereira şehri yakınlarında 36 çocuğun cesedinin bulunduğu bir toplu mezar ortaya çıkınca ülke çapında bir insan avı başlatıldı.

    1999'da genç bir çocuğu taciz ettiği şüphesi ile tutuklandığında uzun bir geçmişi olan alkol ve psikiyatrik sorunları olan bir serseriydi. sorgusunda 140 çocuğu öldürdüğünü itiraf etti ve yargılaması bittiğinde 189 cinayetten suçlu bulunarak 835 yıl hapse mahkum edildi.

    çoğu sokak satıcıların başıboş çocukları olan kurbanlarına kılık değiştirerek yaklaşıyordu. çoğu zaman bir keşiş ya da rahip kılığına girip

    çoğu sokak satıcılarının başıboş çocukları olan kurbanlarına kılık değiştirerek ulaşmıştı. çoğu zaman bir keşiş ya da rahip kılığında (kolombiya medyasındaki lakabından biri de rahip anlamındakş "el cura"dır.), çocuklara yaklaşıp onları para ya da içki vaadiyle kandırdı. garavito, cinayetleri sırasında oldukça mobildi ve kolombiya'nın 32 departmanından (idari yapı) en az 11'inde cinayetler işledi. ekvador'daki bazı cinayetlerin de zanlısı olduğu düşünülmektedir.

    kolombiya yasaları hapis cezalarını 40 yılla sınırladığı ve cezanın yarısı tamamlandıktan sonra iyi halden serbest bırakmayı mümkün kıldığı için 2021 yılında salınması için ulusal cezaevi enstitüsü tarafından mahkemeye başvurulmuş, kolombiya devlet başkanı ivan duque ise bu başvuru hakkında şuç duyurusunda bulunmuştur.

    yargıç, garavito'nun kurbanların yakınlarına ödemesi gereken yaklaşık 42.000 dolarlık tazminatı ödememesi nedeniyle bu talebi reddetmiştir.

    kaynak: 1, 2
  • tecavuz edip oldurdukleri cocuklarin hepsi erkektir.
    iyi ki yakinlari para toplayip kurtarmamistir.

    --- spoiler ---

    the television program “los informantes” revealed sunday that the national prison institute had asked a judge in may to grant garavito provisional release because of his “exemplary” behavior in prison.

    a judge denied the request because garavito, now 64, had not paid a fine for his victims of roughly $41,500.

    https://www.latimes.com/…ase-plea-for-serial-killer

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap