• su sıralar mersin-ankara güzergahında hizmet veren 3-5 şirketin hepsinin 25.00 ytl'den yazdığı bileti 20.00 ytl'den yazarak 5.00 ytl dahi olsa bir indirimi cok gormeyen fakat bir çok kişinin aklında sürekli yolda kalması ya da gec kalmasıyla yer etmiş olan erkek hostes kullanımını benimsemiş bir otobüs şirketi.
  • hakkında "lüküs mersin seyahat, yayan git daha rahat" diye bir cümle söylenen seyahat firması. sadece bir kez kullandım ama o kadar da kötü değildi. sadece otobüste koltuklar arasındaki mesafe normalden biraz daha dardı. belki otobüsleri değişmiştir artık bilemedim.
  • sadece adı "lüks" olan otobüs firması. koltuklar arası mesafe çok dar; 13 saatlik yol süresince - mersin/istanbul- ayaklarınız ağrıyor. koltuklarda usb girişi de bulunmuyor, telefonu şarj edemiyorsunuz. ikramlarının kötü olmasının yanında bir çok kez uyarılmasına rağmen şöför sürekli sigara içiyor.

    ek: servisleri de aşırı derecede kötü. 1-2 saat beklemeniz gerekiyor. üstelik istediğiniz yere de gidemiyorsunuz.
  • bir kere bu firmayı tercih ettim. onda da erkek yanına oturttular. internetten aldım bayan olduğumu belirttim diyorum yok abla sen bay diye almışsın bizde hata olmaz diyolar. geçtim çocuğun yanına oturdum. bağırarak gerçekten çok lüks mersinmiş dedim. ne alakaysa*
    çocukla da iyi anlaştık neyse ki.*
  • son zamanlarda daha kötüsü olamaz diye düşündüğüm otobüs firması otobüsün bakımsız ve yolcu rahatlığı için düşünülmüş fonksiyonel özelliklerinin yok olmasından tutun da personel,ikram,aşırı konforsuz olması cabası.
  • inanmazsınız lüks değildir*
  • az önce seyahati bitirdiğin otobüs firması. ben pek kullanmıyorum otobüs normalde ancak güzergahım gereği 2+1 ine bindim. muavin falan pek sallamıyorum kabaydı değildi. bagajı verdim oturdum bana rahat geldi. çok hantal hareket etmelerine rağmen planlanan saatte çıkıp planlanan saatte vardılar. bilmiyorum bence iyiydi.
    ama dediğim gibi çok yolculuk yapan biri değilim.
    birazdan (bkz: kamil koç)la devam ediceğim yolculuğuma bakalım o nasıl olacak.

    özet: benim bindiğim otobüs güzel ve rahattı priz tv hepsi çalışıyordu. beğendim ben.
  • an itibariyle bu firmayla mersin'den ankara'ya gidiyorum ve gözlemlediklerim şunlar;

    1) otobüs 2+1 dedikleri geniş koltuk konseptinde ve mersin - ankara bileti 50 tl. ancak koltuklarda bacak mesafesi yetersiz.
    2) araç içi multimedya sistem gayet başarılı.
    3) ikram konusunda yolculuğun başında açık büfe falan dediler ancak gidip de büfe aramadım açıkçası. sanırım bunu çay, kahve ve soguk içecek ikramları için söylüyorlar. servis personeli klasik kahve, çay, eti cin falan dağıttı bir ara.
    4) az önce türk kahvesi verdiler lan (10 yıldır binmemiştim otobüse diğer firmalarda da vardır herhalde) buradan sağlam puanı hakettiler.

    özet olarak ben beğendim.

    edit:imla
  • tek kişilik koltukları iki kişiye satan, ve o iki kişiyi ankara’dan mersin’e tek koltukta sıkış tıkış götüren sikko şirket.
  • üniversitede okuduğum zamanlar mersin’deki iyi firmalardan biriydi. yıllar sonra buna güvenip binen aklıma sıçsınlar. hayatımın en kötü otobüs yolculuğunu yapıyorum şu anda. belli bir hızı geçtikten sonra tüm otobüs zangır zangır titriyor. vibratörün üstünde oturarak seyahat ediyormuşum gibi bir his. böyle giderse sabaha karşı titreyerek kusmayı planlıyorum.
hesabın var mı? giriş yap