• electro tanımı ile yakından yada uzaktan hiçbir alakası olmayan lulu rouge asıl olarak danimarkalı iki kişiden oluşmaktadır.fakat kadrolarında trentemoller ve birkaç müzisyenin isminede rastlayabilirsiniz.lulu rouge üyelerinden son 3 yılını anders trentemoller ile turlayarak geçirmiş olan dj t.o.maynı zamanda uzun süredir de sanat ve müzik kültürü üzerine odaklanmış olan artrebels isimli network community ninde liderliğini yapmaktadır.müziklerine gelince dubby atmosferin yanında minimaletkilenimler ve ambient rüzgarlar esmekte.şimdilik tek albümleri bless you ile haklarında herzaman en iyi yöntem olarak yani dinleyerek anlama ve karar verme yöntemi ile size başbaşa bırakıyorum.
  • dj t.o.m. ve buda'dan oluşan kopenhag'lı grup. şarkılarının genelinde sinematik bir hava var. trentemoller'in miss you şarkısına yaptıkları remix grubu tanımak için en doğru parçadır*.
  • depresif ruh hali ile melankoli ve runaway boy parçaları loopa alınır, duygu ishaline kapılınır. ayrıca burn çadırı havası tabiri kendilerine yakışmamaktadır.
  • bir gun otoyolda yuksek hizlarda seyreylerken arabada calmakta imis, ben de gicir gicir bir ses geliyor arabadan sorun mu var diye sofor beye (bkz: k mno4) sordugumda iki dj tarafindan icra edildigini ogrendigim muzik projesi. sonrasinda o kadar hosuma gitti ki surekli "kapi gicirtisi gibi muzik yapanlar kimdi?" diye en az bir on kez daha sordum.
  • (bkz: lulu's theme)
  • şarkıları loopa aldığınızı sanarken sizi loopa alan şarkıları bünyelerinde barındıran bir harika grup.
    (bkz: sweeter than sweet)
    (bkz: allahım sana geliyorum)
  • trentemoller'in kankası olan grup. birlikte birçok şarkı ve remix yapmışlardır. biraz karanlık ve depresif çalarlar ama müziği bilen insanlardır. nina simone'a ve billie holliday'e yaptıkları remixler muhteşemdir. kopenhag'da ikamet etmektedirler, ve oradaki gece kulüplerinde sık sık çıkarlar. bildiğim kadarıyla türkiye'ye henüz gelmemişlerdir. en kısa zamanda kendilerini bekliyoruz.
  • nina simone remixleri falan çok dramatiktir.üstelik bugün pazar ve iğrenç bir güneş var. sarhoş olup loser tribine girmek için güzel de bir gün..
  • oldukça kendilerine has bi soundları var; dipten gelen kick ve bas, açık ortam sesleri ve efektler soundlarının en belirgin unsurları. biraz gerilim ve hüzün... etkileyiciler.
  • bunlari begenenler moby'nin natural blues'una yaptiklari remix'i de begendi.
    ...
    bahsedilmemis allah allah, 2013 cikisli the 'song is in the drum' adli bir albumleri daha bulunmaktadir, mis gibi de albumdur sahsen...
    ya asil bir de yine danimarkali ikili kúra'nin gogo'suna yaptiklari bir remix vardir ki az ekmegini yemedim. buyrun siz de yiyin.

    ayrica bakiniz dub techno.
hesabın var mı? giriş yap