• ozellikle avrupa barok mimarlıgında pencere ve kapı ustlerinde bulunan yarım dairesel alınlık. kemer aynası.
  • içi peynir dolgulu**** yuvarlak şekilli italyan makarnası.
  • bir menstrüel kupa markası.

    url
  • galiba en pahalı menstrual cup markası.

    türkiye pazarına da girmişler ve 150 tl gibi bir ücret isteyecek kadar akılsızlar...

    ulan bu ülkenin kadınları tampon bile kullanmıyor doğru düzgün, regl halinde içlerine bir şey sokma gibi bi alışkanlıkları yok, sen eski köye yeni adet bir şey satıyorsun zaten, bari uygun bi fiyat biç ki insanlar alıp denesin çekinmeden, "ya alıp da kullanamazsam, çöpe giderse" diye düşünen bir sürü arkadaşım var.

    dolar euro tavan, biz de farkındayız herhalde ama sen de yeni atılıyorsun bu pazara! kardeşim düşük bir ücretle girsene piyasaya, hangi insan kullanabileceğinden emin olmadığı bir şeye bu parayı verir?

    he izlediğim videolardaki yorumculardan anladığım kadarıyla piyasadaki en iyi kaplardan biridir, kaliteli ve sağlıklıdır, ona lafım yok.
  • an itibariyle 180 tl dir.
    dandik bir silikon olmamakla birlikte ücretinin yüksek olduğuna katılıyorum, lakin aylık ped ya da tampon masrafımın 30 tl civarında olduğunu düşünürsek menstural kap olarak bu malzeme ekonomik kalıyor. (10 yılda bir değiştirilmesi tavsiye ediliyor)

    her ay binlerce kadının milyonlarca ped/tampon gibi atıkları doğaya zarar verdiği için benim gözümde iyi bir çözüm.

    bizim memlekette -bir çok şeyde olduğu gibi- geç alışılacağını düşünüyorum.
    son olarak tabi ki tavsiye ediyorum.
  • enflasyon cart curt sebeplerle 390 tl'ye aldığım fakat memnun kalmadığını adet kabı markası. organicup'a göre daha kalın ve üstelik sızdırma söz konusu. doğru kullandığıma eminim; hadi bu biraz göz ardı edilebilir ancak kalınlığı yine ciddi bir dezavantaj.
  • daha uygun olduğu için kendi internet sitelerinden sipariş verdim, siteleri çok güzel, tatlı, gülücükler kalpler ama asla muhatap bulamıyorsunuz.
    kargo bilgileriniz size mail olarak gelecek yazıyordu, gelmedi tabi. ups kargo ile gönderileceği yazıyordu, az önce aras kargodan mesaj geldi gönderiniz dağıtıma çıktı diye, onların gönderdiğini umuyorum.
    iki kez mail gönderdim, internet siteleri üzerinden mesaj gönderdim ama asla dönüş yok malesef. keşke böyle yapmasalardı.
hesabın var mı? giriş yap