• sakin olun, belirtilen noktalarda ince'nin hiçbir şeyi mahvettiği yok. yani allaha peygambere kitaba küfür etmiş gibi muamele etmeyin şu adama.

    ince şunun farkında, avucunda zaten biz varız, bana sana konuşacak vakit yok, sonlara geldik, artık kararsızlar ve biraz da olsa rte sevenlere konuşuyor. alacağı 1 oya bakıyor. haliyle o tayfanın neleri sevdiğine göre oyununu oynuyor. tanıdık bir armonisi var o yüzden.

    *rakibe laf sokmak = rte'nin yıllardır yaptığı şey. ince videolar ile yapıyor, hem göze hem de mantığa daha iyi ietki ediyor. rte de akabinde videolarına başladı zaten.

    *gevrek bir gülüş, takılmak = rte'nin "küçümseme" modu.

    *apolet, ordu muhabbeti= akp tabanının umurunda değil ordu, balyoz ve ergenekon'da gördük. ordu elemanına laf geçirmek onların gözünde güç izlenimi veriyor. bir paşaya böyle konuşan ince bize göre hata ama onlara göre "vay be adam ne kadar da kendinden emin hırslı" izlenimi veriyor. kaldı ki argümanı soğandan değil, çok doğru.+2 puan.

    *bağırmak, agresif takılmak = onların halen yaptıkları şey. mıymıytlık onlara yarar.

    bence tam olarak halkın arasına karışamamış, iktidar seçmenini pek tanımayanlara ait bir argüman bu.
  • katılmadığım önerme.

    nitekim vaatlere ve toplumun sorunlarına daha çok zaman ayırmalı. küçük yerlerde senden duymak ister vatandaş vaadi. kendi gözüne kulağına inanır.

    yapıcı olalım ve doğruları da yazalım.

    1. enerjisi muhteşem
    2. köprü geçiş ücretleri konusu, arabanın kaportası - beynini yapma konusu, türk tütünü - amerikan tütünü konusu ve ihale kanununun 180 kere değişmiş olması insanları uyandırıyor.
    3. sağcı solcu, kadın erkek, kürt türk, alevi sünni, başörtülü başörtüsüz ayrımı yapmadığını sürekli dile getirmesi olumlu
    4. çiftçiye, öğrenciye, emekliye vaatleri iyi.
    5. video görseller başarılı. ( nitekim yöresel semboller azaldı projeksiyon gösterileri ile. benzin bidonu iyi bir görseldi, tütün ile çıktı önemli bir görseldi, bebek bezi önemli bir görseldi. vs. ) video görsellere devam nitekim halkın kafasına kazınacak görsellere de uğraşılmalı.
    daha da arttırılabilir örnekler. olumlu görüyorum şuan gidişatı.
  • bundan 2 ay önce, iktidar yanlıları %60'lardan bahsediyordu. muharrem ince'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığında, yine aynı kesim, televizyonlarda bıyık altından gülüp, muharrem ince'nin çok hafif bir rakip olduğundan bahsediyorlardı. cumhurbaşkanı kendisini muhattap bile almıyordu.

    haziran ayının bu ilk günlerinde, yine aynı iktidar yanlıları 2. turu konuşuyor. 2. tura kalırsa kesin cumhurbaşkanı alır diyorlar. 2 ayda %60'lardan, 2. turu konuşturmak bile büyük bir başarıdır.

    muharrem ince, psikolojik olarak etkiledi iktidar cenahını, açığını bulamıyorlar, bir şey söylediklerinde daha yüksek bir tondan cevabını alıyorlar, yıllardır hiç alışık olmadıkları tarzda bu çok sert karşı kampanyaya karşı herhangi bir hamle yapamıyorlar.

    uykudaki chp seçmenini uyandırdı ilk başta muharrem ince. 2 ay önce chp'ye oy verme olasılığı olmayan kürt seçmenin, '2.turda oyum ince'ye' demesini sağladı. türkiye'nin en önyargıyla bakılan partisine değişik bir imaj getirdi. bunları sadece 35 günde yaptı. düşünün derim..
  • bir milliyetçi olarak apoletlerini sökeceğim lafından rahatsız olmadım.

    iktidarla yalakalık yapan biri var sen devletin askerisin iktidarın değil erdoğanı alkışlamak istiyosan çıkar apoletlerini giy takım elbiseni. çıkarmayacaksan da 24 hazirandan sonra biri gelir çıkartır.

    atsızın sözüyle bitiriyorum; askerlik öldü general! sinsi siyasetçilere sırf üniformalı oldukları için asker diyemem!
  • gerçeği yansıtmayan tespit. muharrem ince ofansif olmakla, agresif siyaset yapmakla suçlanıyor ve bunu yapmak yerine mağdura yatarsa akp tabanından oy alabilir deniyor. hocam siz türk siyasetini takip ettiğinize emin misiniz? bu bahsettiğiniz pasif siyaset yöntemini kılıçdaroğlu yıllardır uyguluyor zaten. akp tabanı ona niye oy vermedi öyleyse? mesele mağduriyetse akşener kendisine yönelik abes ithamlarla en büyük mağduriyeti yaşamadı mı? akp tabanı ince'ye oy vermiyorsa ona oy versin o zaman. peki ya demirtaş? adam hüküm giymeden siyasi rehin oldu. mağdurun yanındaki akp'liler demirtaş'a destek olacaklar mı?

    geçiniz bunları. burada erdoğan'a koşulsuz biat eden %45 var. bu kitleyi ne yaparsanız yapın döndüremezsiniz. bütün mesele kalan %55'i konsolide etmek. bu 55'lik grubun 45'i ikinci turda cepte bence ama 10'u yine erdoğan'a yakın. ancak bu 10 puanlık gruptaki insanlar koşulsuz biatçı değiller. bunlara bir şekilde erdoğan'ın gerçek yüzünü gösterebilir, kendinizin de ülkenin geleceği için bir umut olduğunu anlatabilirseniz seçimi alırsınız. gerisi de bence boş laf.
  • kardes senin dediklerini deneyen var zaten.
    (bkz: kemal kılıçdaroğlu)
  • ince birilerine kalın gelmiş belli oldu
  • muharrem reis makara geçiyorum demiş.

    zira bir insanı öfkenin değil kahkahanın çıldırtacağını iyi bilir.

    bir de böyle bir algı yaratmak için nasıl da yırtınıyorlar. yol yabmadınız mı siz? yol yapdık deyin geçin. size ne ince'den?
  • yazarımsı entry sonuna devamı gelecek yazmış. gelmeyecek la çomar engeli bastım sana(:

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • arap beslemesi ak yancının ağladığı başlıktır.
    rabiya laf etmek arap kökenleri üzermiş. araplar da o kadar ince insanlar ki türkleri çok düşünüyorlar , onlara nasıl böyle bir ahlaksızlık yapar sayın ince.

    bu salak salak yalan dolan işlerinize artık tek haneli iq'ya sahip inslar bile inanmıyor. bir gün chp'li oluyorsunuz , öbür gün özgürlük savunucusu hdp'li , ertesi gün 7 göbekten milliyetçi , ne boş insanlarsınız lan siz.

    (bkz: bak şurdan siktir git)
hesabın var mı? giriş yap