*

  • bugün recep tayyip erdoğan'ın bir bankada hissesi olabilir mi? olsa muhalefet buna nasıl tepki gösterir ?
  • “bu hisseler, atatürk’e ait hisseler olup, atatürk’ün vasiyeti gereğince cumhuriyet halk partisi tarafından temsil edilmektedir. bu hisselerin temettü gelirleri ise, yine atatürk’ün vasiyeti gereğince türk dil kurumu ve türk tarih kurumu’na bırakılmış olduğundan, temettü ödemeleri vasiyetname hükümleri ve yasal mevzuat çerçevesinde adı geçen kurumlara yapılmaktadır.”

    sayın başkan offshore hesaplarındaki birikimleri ile kendi bankasını açabilir arzu ederse. hatta vasiyet bırakırsa öldükten sonra ensar vakfına bile bırakılabilir temettü gelirleri. yeter ki halkın birikimi vatan topraklarında değerlensin. devamına sonra bakarız..
  • sözlükte bazen o kadar kaliteli yazılara ve yazarlara denk geliyorum ki "şükür lan böyle insanlar da var" diyorum. ama ekseriyetle trol, budala, espri yaptığını zanneden ama hazır içinizde ki gülme isteğini de kaçıran, zavallı, ezik olduğu için liderlerine sarılan ve o 'höyt' dediğinde mutlu olan, atatürk ve türk düşmanlığını marifet zanneden mk insanlari da mevcut. artık sadece tiksiniyorum başka hiç bir duyguyu barındıramiyorum bu insanlara karşı.
    not: düşünce özgürlüğüne karşı değilim insanları kin ve nefrete sürükleyen tiplerin konusmalari özgürlük olamaz.
  • malum kişinin ise man adasında birkaç hissesi vardı sanırım.
  • m.kemal nedir ya? bu başlık suç unsuru. koskoca türkiye cumhuriyeti'nin kurucusunun, ulu önder atatürk'ün anısına alenen hakaret niyeti var.
  • ömrü cephelerde geçmiş, yeni dikilen bir fidan olan türkiye cumhuriyeti'nin hayata tutunması için maddi manevi tüm gücünü harcayan, büyük ve aydınlık bir insanı, günümüzün en tipik siyasetçilerinden biriyle kıyaslayan bir k.o.ç. vatandaşa dert olmuştur.
  • m.kemalin yazmak 9 karakter atatürk’ün yazmak 10 karakter ediyor. arada 1 karakter fark var oda sende olmadığından yazamadın herhalde.
  • adam tüm türkiyeyi hissesi haline getirmis bu yavsakta kalkmis tayyip erdoganin bankada hissesi olsa ne düsünürsün diyor. ulan mal adam ülkeyi gecirdi zimmetine , bankada hissesi olmayincami oh be hissesi yok ama diye sevinelimmi. rte kendi agziyla söylüyor bu hisseler chpnin cebine degil türk dil kurumuna gidiyor diye. ee ne istiyosun o zaman. tabiki bankanin tamamini ele gecirmek icin yönetim kurulu üyeliklerine akplileri getirip sürekli yandaslara kredi verdirip is baskasinin icini bosaltmak istiyorlar
  • satılmış köpekler sizi
hesabın var mı? giriş yap