• "delikanlı adam başkasından emir almaz,başkasının yanında çalışıp maaş almaz.erkek,kendi işini kurup kendi parasını kazanana denir" diye bir polemiğe çekelim bunları.
    sonuca kadınlar karar verir.
  • ülkemizde eğitim durumu ne olursa olsun, kendine güveni olmayan ezik erkeklerin kendilerini psikolojik olarak rahatlatma yoludur. aslında maaşlarıyla şov yapmaya çalışarak ben beceriksizim, özgüvenim yok lütfen kızlar siz bana yazın diye yalvarmaktadırlar.
    bunun farklı versiyonları ev araba muhabbetleridir.
  • "...bahsedilen maaşlar da 10.000 15.000 gibi aslında hiç de yüksek olmayan ama vizyonsuz bir abazanın gözünde..." demiş.

    yani bahsedilen başlıklarda yapılandan çok farklı bir şey yapmış. ahahah.
    vay amk ya.
  • 16.000 alanları ırgalamayan erkek grubudur.
  • babasının parasıyla veya arabasıyla övünen erkekle eş değerdir.
  • ülkemizdeki ortalama kadın profilinin kaçınılmaz sonucu.

    bilkent'te öğrenci servisinde arka koltuklardan birinde oturuyorum. arka tarafta iki tane kız sevgililerini kıyaslıyor. biri diyor ben en son passat'a bindim, öteki diyor ben bmw'den aşağı binmedim.

    kafede otururken bir kız kankasıyla muhabbet ediyor. diyor ki, çocuk arabam var demişti, meğer opel astra'sı varmış, o da şirket arabasıymış, ben de bir şey sanmıştım.

    facebook'tan bir kız beni bulup ekliyor, sonra mesaj atıyor tanışalım diye. biraz muhabbet ediyoruz telefonda ve sorduğu ilk sorulardan biri nerde çalıştığım ve maaşım.

    yine bir kafede bir kızla tanışıyorum, bir iki muhabbet ediyoruz. sonrasında bara gidiyoruz biraz daha oturduktan sonra evlere dağılırken numarasını veriyor. bir kaç gün sonra tekrar buluşuyoruz, ne var ne yok, iyilik sağlık, ... derken seni evime çağırmak istiyorum diyor. ancak evi boyatıyorum şu anda, daha bitmedi o yüzden çağıramadım diyor. ne zaman biter diyorum, bilmiyorum boya fiyatları çok arttı param kalmadı, ne zaman param olur da boya alabilirsem o zaman biter diyor (!).

    şimdi burada maaşlı erkek başlıklarına laf eden, ama aslında paraya tapan, saygıdeğer, çok muhterem kezbanlarımız! param var diye kendini pazarlamaya çalışan bu angutlar sizin eseriniz. boşuna tantana yapmayın.
  • arz ve talep olduğu için sürekli artan başlıklardır. malum bekar kız erkeği görünce ilk düşündüğü şeylerden biride maaş mevzusudur.
hesabın var mı? giriş yap