• mersin büyükşehir belediyesi ve mersin idman yurdu başkanı.
  • tiz zamanda mersin sahillerinden artik denize girile emri vermis, yaptigi photoshop harikasi afislerle mersin sokaklarinda goruntu kirliligine yol acmis idealist kisi. henuz denize girmedi, merak ve heyecanla bekleniyor
  • mersin büyüksehir belediye baskanı. 1954 dogumlu, partisi chp, insaat mühendisi, sehir merkezindeki atatürk parkında antik yunan ve roma tarzı imitasyon heykel ve sütunları, batıya dogru uzanan sahilde ise betonarme apartmanları tercih ediyor. parka dikilen her agac icin birkac dönüm narenciye bahcesi, eklenen her m2 icin yüzlerce metre kumsal feda edildigi sürece, kendisini mersin büyüksehir belediyesinde baskan olarak degil de, hazır beton üreticileri derneginde pazar acma ve genisletme müdürü olarak görmemiz daha uygun olur. hatta hic görmememiz daha hayırlı olur. bir macit ozcan vardı, ne oldu ona diye ara sıra bahsi gecse yeter de artar sanırım. emin de degilim.
  • halk arasında ''gıdık macit baba'' olarak tanınan mersin'in reis-i belediyesi. kendi döneminde yaptırdığı mersin sahil şeridini şarkıcı oğlu ilker özcan'ın halk konserleri için kullanan sözde demokrat.yine de kötünün iyisi diyebiliriz.
    (bkz: kaya mutlu)
  • mersin sahil şeridi gibi harika bir esere imza atmış kişidir.her ne kadar altyapı sorunlar vs... mevcut ise de takdir edilmesi gereken biridir bana gore.
  • mersin sahil seridini allem edip kallem edip adam eden belediye baskanı. ancak dusunmeden edemiyor insan :

    "bu eski roma kalıntılarının bizim sahilde ne isi var?ayrıca bunlar alçıdan yapılmış sanki bu kadar nemli şehirde 3 güne eriyip gitmez mi bunlar?"
    "yahu bu kadar büyük tavşan mı olur?"
    "neden besiktas ve fenerbahçe'nin meydanları var da galatasaray'ın yuvarlağı var?"
    "-anne burası neresi?
    -alice'in harikalar diyarı evladım." (bu kadar büyük hayvanlar heykeller bir çoçuğa başka nasıl anlatılabilir ki???)
  • adnan menderes bulvari uzerine birer kilometre arayla mersinle herhangi bir bagintisi olmayan uc buyuk takimin meydani yerine sadece mersin idman yurdu meydani yaptirmasinin cok daha anlamli ve mantikli olacagini dusunememis belediye baskani.
    (bkz: tribunlere oynamak)
    (bkz: uc buyuk takimi tutma hastaligi)
  • mersin'in tüm büyük caddelerinde cemali ve endamını seyir eylediğimiz adam.
  • mersin'in en meşhur adamı. her yerde fotoğrafı var... mersin'e ne yapmış ne etmiş orda yaşayanlar daha iyi bilir de kendisinden en çok reklam ajansları memnundur sanırsam.
  • mersinde yaşayan birinin tanımaması mümkün olmayan adam. her köşede fotoğrafı vardır.
hesabın var mı? giriş yap