• bi sonraki edisyonu 12-14 temmuz'da duzenlenecek olan madrid menseili muzik festivali. 2018 line-upi goz kamastiriyor:

    pearl jam, depeche mode, queens of the stone age, nine inch nails, massive attack, kasabian, jack johnson, justice, fleet foxes, snow patrol, mgmt seklinde uzuyor liste...

    https://madcoolfestival.es/
  • bir aksilik olmazsa, pearl jam aşkına gideceğim festival.

    12-13-14 temmuz’da madrid’in kuzeyinde hava alanına oldukça yakın bir alanda (valdebebas-ifema) düzenlenecek.

    çılgın bir line up’ı var: en başta pearl jam olmak üzere, depeche mode, queens of the stone age, massive attack, nine inch nails, mgmt, flee foxes, kasabian, snow patrol, vb vb. açıklananların üstüne onlarca isim daha eklenecekmiş bir de.

    yakınında metro durağı var, şehre bağlantısı iyi. gel gör ki konserler 6’dan sonra başlayıp sabaha kadar sürecek gibi görünüyor. ne kadar gerçektir bilmiyorum ama nine inch nails’i 01-03 arasında gösteren bir program gördüm mesela. o saatte o kadar insan şehre nasıl döner o kısmı bilemedm. hazerfan’dan dönüş gibi çileli bir servis süreci olacak herhalde. kamplı olsa mükemmel olurmuş bence.

    5 aralık’ta 15.000 adet 150 euro’luk bilet çıkacak, sonrasında bilet fiyatları yükselecek. ilgililere duyurulur.

    maliyet olarak :

    bilet: yetişirsek 150 euro yaklaşık 700 lira
    konaklama 11-15 temmuz arası 2 kişilik odada 4 gece: 272 euro yaklaşık 1270 lira/2 =635 lira
    uçak: thy ile mille alınca 20.000 mil + 700 lira. milim yok derseniz, aktarmasız en ucuz uçuş 1138 tl ile pegasus’ta.
    vize : şu an için 310 tl
    orada da en iyi ihtimalle kişi başı 1000 lira harcasak (şu anki kurdan kişi başo günde 50 euro. (pazar günü dönüş öğle saatinde dolayısıyla o gün kahvaltı sonrası para harcamayacağımızı var sayıyorum.)
    kişi başı: (şu an için) en iyi ihtimalle: 3345 lira

    orada daha az harcayarak ve hostelde çok kişilik odada kalarak falan maliyeti düşürebilirsiniz. bi de belki pegasus yine kampanya yapar, uçak ucuza gelebilir. ama yaza kadar 1 euro 5-10 tl falan olursa bilemem tabi. şimdiden tüm bu harcamalar için kenara euro koymakta fayda var.
  • çok iyi bir line up'ı olan festival kabul ediyorum, biletleri de çok iyi bence fiyat olarak. ama avrupa insanına, en azından bana göre değil. çılgınlık yapıp alayım diyeceğim de bu sene 4.5 olmuş eur seneye olur 5.. aşırı pahalıya geliyor maalesef, euro ile kazansam gam yemicem de. içime oturmuş festivaldir, bence son line up da foo fighters. zannedersem tek onlar eksikler.
  • tame impala ve fleet foxesi gorunce biletlerini hemen aldigim tatli festival. aciklanacak headliner da arctic monkeys falan olursa sevincim uce katlanacak. merakla bekliyoruz.
  • düşüncelere gark olmamı sağlıyor.
    sonra bilet fiyatını tl-ye çeviriyorum ve göğsüme öküz oturuyor ama aynı öküz "pearl jam" diye fısıldıyor falan filan.
    bilemiyorum müzeyyen.
  • 2000 adet kombine biletin kaldığı açıklanan festival. 3 günlük biletler 3 gün içinde bitecekmiş. biz biletimizi aldık, inzivaya çekildik.
  • bugun 2 tane kombine bileti teee madridlerden kargoyla elime ulasan, temmuz ayimi senlendirecek gibi duran festival.
  • cuma günü headliner’ının jack white olacağını açıklayan festival. geçtiğimiz günlerde +114 yazan bir post paylaşılınca arctic monkeys iddiaları güçlenmişti. 0114, arctic monkeys’in orijini olan sheffield’ın area code’u. arctic monkeys henüz yeni albümün çıkış tarihini duyurmadı ama festival programını paylaşmaya başladı. şu ana kadar sadece amerika’daki firefly festivali’nde çıkacaklarını duyurdular.

    beklentim arctic monkeys ve tam o tarihlerde ispanya’da, madrid’in biraz daha kuzeyinde başka bir festivale katılan noel gallagher. bu isimler olmasa da 2018’in en çok konuşulan festivallerinden biri olacağı kesin.

    edit: arctic monkeys de orada olacak!
  • 3 günü kapsayan standart biletlerin tükenmiş olduğu festivaldir. olur da gidemeyecek birileri olursa temmuz ayına kadar bilet satışı için yeşillendirilmeyi beklemekteyim.
  • benim için nghfb*gibi hüzün verici bir eksik olmasına rağmen primavera'ya gol atarak muazzam bir line up çıkarmıştır. acaba noel sonra'dan eklenir mi diye avrupa turnesine baktım malesef bilbao'da başka bir festivalde yeralacakmış. şubat maaşlarını gömeceğimiz festivaldir.
hesabın var mı? giriş yap