• dinledigim en iyi turk cover grubu
    ortakoy flatline, kemanci da falan cikarlardi
    pearl jam, stone temple pilots, soundgarden falan calarlardi ki oyle boyle degil. bir de kaan, batu ve ari ye uyup duman rezaletine kari$masaydi!
    edit: duman da fena grup değilmiş hani...
  • (bkz: duman)
  • vakt-i zamaninda seattle akiminin istanbul temsilciligini basariyla yapmis olan, sevenlerinin ilgiyle takip etmis olduklari grup.
  • pearl jam yorumlarken, vay bea gercekten de pearl jam gizlice gelmis konser veriyor galiba dedirten, asmis bir cover grubu.
  • 94 yazinda performanslarinin dorugunu sergileyen bir cover grup ki oyle boyle degil. solist kaan bukalemunvari ses tellerine sahip oldugundan herhalde yeri geldiginde eddie vedder, yeri geldiginde de kurt cobain, chris cornell ya da zack de la rocha sahnede gozlerinizin icine bakarak soyluyor hissi yaratabiliyordu... evet evet pogonun alemlere hakim oldugu gunlerdi onlar.. persembe pazar alt kemanci, cuma cumartesi flatline.. mudavimiydik diger insanlarla beraber.. sonra birileri seattle'a okula gitti; haftalarca veda ettik; bu ugurda sakatlandik.. ve bir istanbul efsanesi de sona erdi..
  • (bkz: mad man)
  • grup 4 kisi idi, vokal kaan tangoze, gitar yakup (bunun soyadini bilemedim bak), bas ari barokas, davul tercan sener (aydan senerin kardesi olurdu, hala da oluyor olabilir).

    benim sahsi kanaatim 93 senesinde de cok iyi olduklari yonunde. daha albumun ciktiginin ilk haftasi muhtesem guzel pearl jam sarkisi rearviewmirrori orijinali gibi soylediklerini hatirliyorum, beni benden almisti. alice in chains coveri yapan grup yoktu o zaman alemde madamlardan baska, oyle tahmin ediyorum ki bugun hic yoktur. kaanin her sarki ile orijinal solistin kisiligine de burundugu dogru, gozlerini eddie vedder gibi devirerek deli deli bakardi.

    velhasil bir gelen bir daha gelirdi, hep gelirdi, her hafta gelirdi, dinleyiciler olarak kendi aramizda birbirimizi tanir olmustuk, perin-sermin karaali manken kardesler bugun yoklar, sibel gokce gelmis mi (ki kendisi tercanin sevgilisi idi o zaman) diye konusur olmustuk. program hey joe ile baslardi killing in the name ile biterdi diye hatirliyorum, oyle olmali.

    seattle'a yakup ve kaan gitmisti, ari de gidecekti de gidememisti, muzik okuduklarindan supheliyim fekat...
  • flatline 'da izleme serefine ulastıgım, ratm 'ın albümü daha izmire gelmeden coverını bana ortakoyde dinletmis, grunge-istanbul temsilcileri idi. " allah bu benim sarkım hemen bir bira alayım" diye diye mekan kapısını zor buldurtmuslardı.
  • bünyesinden yakup, duman ve buz çıkartan başarılı grup.
  • canlı canlı dinleme fırsatını bulamadığım, herhangi bir canlı kaydını, videosunu bulamadığım insanların öve öve bitiremediği cover grubu. gönül ister ki tekrar grunge dönemi şarkılarını iyi yorumlayan gruplar çıksın..
    gerçi duman dan sahnede bir iki tane pearl jam şarkısı duymak fena olmaz...
hesabın var mı? giriş yap