• bozcaada'da bulunan masalsı bir mekan.
  • bozcaada’da kahvaltı yapmak için rengigül konuk evi ni ararken, biz birleştik aynı mekanız diye bizi kandırıp, tanımadığımız kişilerle aynı masada itiş tepiş oturtan mekan. ada’nın atmosferi ile alakası yok. istanbul’da kahvaltı veren sıradan bir bahçe kahvaltıcısı gibi. büyük şehirdeki “müşteri çalma konusunda her türlü yalancılık mübahtır” bakış açısını ada’ya da taşımıştır.
  • tok gitmenizi tavsiye ederim zira porsiyonlar küçük.

    fileto balıktan kılçık çıkabilir dikkat etmekte fayda var.

    instagram hesaplarında görünmek istemiyorsanız da dikkatli olun ya da arada hesaplarını kontrol edin haberiniz olmadan görüntünüz alınıp 26k takipçili bir hesapta paylaşılabilir.

    içtiğiniz su bitmeden önünüzden alınabilir, yemeğiniz yanlış gelebilir, siparişiniz gelmeyedebilir.

    tüm bunlara rağmen gitmeye karar verirseniz rezervasyonunuzu birkaç ay öncesinden yapın, zira dört gün öncesinden arayıp siz hangi gün müsaitseniz hangi gün daha az yoğun olursanız o zaman gelelim denip kapının önündeki masaya oturtulduk.

    tanım: sosyal medya aldatmacası işletme
  • fine dine tipinde bir işletme,

    servis kalitesi o fiyatlarda olan bir işletmeden beklenenin çok çok altımda, basit bir adisyona yazılan siparişi bile tamamlayamadılar, çeyrek levreği fileto diye yedirmek ve balığın bayatlığının kokusunu yanındaki garnitürle kapatmaya çalışmaları ayrı rezillik. pişmanlıktır.
  • instagramdan storylerde görüp boğaz manzarasına düştüğümüz bu mekanı arayıp rezervasyon yapmak istedik. bize geniş deniz manzaralı masaya değil ama bir yanına alırız dendi ve biz de ona göre rezervasyon yaptık. gittiğimizde bize verilen yer ise en arkadaki denizi hayal meyal gören bir masaydı.
    menüsündeki çeşitler çok sınırlıydı, dolayısıyla meze show beklemeyin. ayrıca, fiyatların çok yüksek olduğunun bilincide olup gidin.
    diğer taraftan ambiansı ve manzarası iyi.
  • ambiyans, manzara, dekorasyon ve hizmet gerçekten çok güzel , yemeklerin içinde çok leziz olanlar da var ortalama olanlar da, porsiyonlar çok küçük... fiyat performans dengesi açısından oldukça başarısız. başlangıç olarak ve küçücük bir ahtapot parçası ile sunulan ahtapot galiçya 290 tl!!
  • bozcaada’da yediğim “niça böreği” hayatımda yediğim en güzel şeylerden biri olabilir. beyoğlu’ndaki de ortak işletmeyse umarım menüsünde vardır. gidip yerim.
  • zuhal olcay' i izlemeye gittik, gitmez olaydik. rezervasyon yaptirdigimiz halde ayirdiklari yer mutfagin dibindeydi kabul etmedik, ya gidecegimizi ya da baska bir yere almalarini soyledik, bara aldilar. rakimizi mezemizi soyledik, onumuze rezervasyonu olmayan hirto tipleri getirdiler, isletmecinin arkadaslariydi, zaten yarim gordugumuz zuhal olcayi bu sayede hic goremedik. sahnenin onunu doldurup telefonu ile dakikalarca kayit alip herkesin onunu kapatan mi, abuk subuk servis mi, 20 dakika hesap odemek icin beklememiz mi, daha da var da...bir daha asla gitmem
  • gümüşsuyu şubesi baya eğlenceliydi. 2-3 kafa çift toplanıp gitmelik mekan. canlı müzik, kokteyliler ve yemekler hiç fena değil. fiyatlar biraz tuzlu ama neden diye sorgulamıyorsun kalkarken. boğaz manzarası harika ama ön masaları genellikle müdavimler kapatıyormuş, netleşip gitmekte fayda var.
  • hem ada hem istanbul şubesi için oldukça emin şunu söyleyebilirim: buranın yemeğini beğenen kimse görmemiş varoşun biridir.

    bu tür mekanlar networkleri ve sosyal medya gücü ile isim yapar, sonrasında kucağına düşen meyveleri toplar. bunlar beyaz yakalı avlama mekanıdır. mavi yaka giremez buralara. o yüzden beyaz yakalı kendini bir bok zanneder girince. bunların gastronomi açısından başarılı olanları da vardı, hala daha var. ama onlara da beyaz yakalı gidemiyor pek maalesef :)

    buranın sahibinin de hatrı sayılır bir çevresi var sosyete camiasında. adadaki şubeyi açarken bir çok yarı ünlü arkadaşını getirtip paylaşım yaptırdı.

    manzara dışında güzel bir şeyi yoktur. gider boktan meze ve yemekleri yer, manzara izler, iki göbek atar dönersiniz. istanbul'da böyle pahalı ve boktan mekanlar olduğu için alışkınım. ancak ada gibi kısıtlı bir lokasyonda daha çok daha güzel mezeleri, yemekleri ve ortamı olan yerler varken buna para harcamak mallıktır.

    gitmek isteyen bir çok arkadaşımı onları bekleyen şeyler için uyarmıştım. burada beklenti de çok önemli tabi. ancak düzgün bir yemek isteyen ama dinlemeyip giden tüm arkadaşlarım pişman ayrıldı. yorumlar aynı. yemekler de servis de rezalet.

    bir yeri denemeden google yorumlarına mutlak bakın. özellikle türk varoşların yorumları yerine yerel rehber ve yabancı misafirlerin yorumlarına bakın. google candır.
hesabın var mı? giriş yap