• pukkelpop 2005 line up'ında adını gördüğüm grup.
  • adjust we ep leri çıktı bunların yeni.
    share a lot
    papa bear
    no why no wow
    call me gone
    diye 4 tane şarkıları var.sample larını dinleyebildik anca 1 er dakikadan fena gelmedi bakalım icraat bekliyoruz.
  • pukkelpop 2005 line upinda gorup. ne yapip ne ettikleri ve neden belcikada caldiklarini duyurmadiklari merak edilen grup.
  • a field between isimli bir albumleri bulunan stijn de gezelle ve pieter vervondel'den olusan belcika'li gruptur.
    az once mono konseri oncesi alt grup olarak ancienne belgique'de sahne almislar ve tingirdattiklari ile alkislarimi almislardir.
    konser sonrasi kivircik sarisin olan elemana "peki neden madensuyu?" sorusunu yoneltmis, elemandan "it means sparkling water" cevabini almis, zaten ben de turkum dedigimde gulusup yakin zamanda turkiye'de gormek istedigimizi ilettim.

    http://www.madensuyu.be/
  • (bkz: maden suyu)
  • sadece 2 kişiden oluşan, ama gent meydanını müthiş müzikleri ile doldurmayı ve coşturmayı başarmış, placebo etkileri ciddi şekilde görülen, oldukça başarılı müzik yapan belçikalı grup
  • pukkelpop 2009'da büyük bir kalabalık önünde, çadır içerisinde konser veren belçikalı müzik grubu. grubun adının türkçe olmasının öyle büyük bir hikayesi yok. grubun elemanları sadece kulaklarına güzel geliyor diye böyle bir isim koymayı tercih etmişler.

    hikayelerine gelince, belçika’da düzenlenen ‘humo’ adlı müzik yarışmasında 3. seçilerek kariyerlerine başlayan iki belçika’lı gençten oluşan grup post-rock, indie, alternatif müzik icra etmekte. elemanlardan birisi davul ve vokaller ile, diğeri de vokalde ve gitar çalıyor. şimdiye dek iki albüm çıkarmış olan grup, belçika'nın farklı şehirlerinde konserler vermeye devam ediyor.
  • bugün 10 kişi kadar bir kalabalığa konser vermiş pek eğlenceli grup imiş. bunlardan dördü kendilerinden önce çıkan alt grubun üyeleriydi zaten. arkadaşlarım yorulup gittiler, ben kaldım sonuna kadar. bateristte "ben bateri çalcam şimdi, evet" havası olmamasına rağmen iş var...
  • edinmişim ex drummer osti, bori windozun tozlu playeriyle bi dinleyem dedim. bu player de bir garip, "çevre: su" diyor misal. ilk önce madensuyunu öyle bir garip çeviri ürünü sandım. şarkı şarkı ilerledim baktım ghinzu vs var. iyi saatte olsunlar dedim. maden suyu ne alaka? baktım, sözlük böyle bir grup var diyor. bari sıhhatte olsunlar...

    böyle de şaşırganımdır...
  • sayelerinde hayatimin hikayesini yasadigim grup.

    inanilmaz derecede aksamdan kaldigim bir gun gurbet ellerde canim maden suyu istemisti. belki sozlukte birileri yazmistir, maden suyunun muadili sudur (gazli sular degil efendim has maden suyu) diye dusunurek sozluge maden suyu yazdim. kaderin cilvesi ya, arada bosluk birakmayi unutmusum. baktim madensuyu diye bir grup var hem de belcikali. bir iki sarkilarini dinledim, hah ilgincmis dedim, unuttum.

    aylar sonra cennet vatan turkiye'de bir kac arkadasimla bulusmak icin cihangirde bir mekana gittik. mekanda bir de tip var, sarisin, tek basina oturmus bira iciyor. tam bildigimiz gavur turist yani. uzerinde de bir tshirt var, madensuyu tshirtu. arkadaslarima diyorum bu cocuk kesin belcikali bakin. tip de tam flaman tipi zaten. butun gece cocugu kestikten sonra yanina gidip pardon belcikali misiniz diyorum. ilk cumle bu: pardon belcikali misiniz.

    cocuk dumur olduktan sonra evet, belcikaliyim diyor. tshirtu gosteriyorum, madensuyunu biliyorum belcikali bir grup. evet ben onlarin seslerini yapiyorum diyor. bruksel'e yeni tasinmis, evi benim evimin paralelinde. istanbul'a bir kac ay once bir tur icin gelmis, cok sevmis, tekrar bu sefer yalniz gelmis. on gundur istanbuldaymis. iki gun sonra bruksele geri donuyormus.

    bu sekilde biriyle tanismayi kafamda kurmustum aslinda istanbulda diyor. guluyorum, ne yani 10 gun boyunca ayni tshirtle sokaklarda kiz mi ariyordu kendine. yok, son kalan temiz tshirtuymus.

    geceleri uykularim kaciyor, ya madensuyunu bilmeseydim, ya o bara gitmeseydim, ya o gelmeseydi, baska bir tshirt giyseydi? hayatimin hikayesi. ama her sey biter, guzel hikayeler de. anisi kaldi iste bir...

    madensuyunu cok severim hani, hayatimda ayri bir yeri vardir.
hesabın var mı? giriş yap