• bazı markalar hiç şaşırtmıyor.
  • pek alternatif olmadığında mado'ya giriyordum ama ürün içeriğinden çok, üste çıkmaya çalışan açıklamasıyla hayatta para kazandırmam artık.

    mado'nun açıklamasından;

    ...sadece bitkisel yağ deyip tüketiciyi içeriğinde hangi bitki yağlarının belli olmadığı bir durumla karşı karşıya bırakabilirdik (iyilik yapmışlar yani akıllarınca). söz konusu yağların etiketleme tebliğine göre yazma zorunluluğu olup (hani iyilikti lan) (palm, kanola ve ayçiçek) sağlığa zarar verecek herhangi bir durum arz etmemektedir...

    açıklamanın tamamı

    bir de bademle fındık aynı fiyatta demişler. bravo mado.
  • resmen müşteriyi salak yerine koymak. açıklaması da aynı anlamda. “sizin gibi ne yediğini anlamayan müşterilerimiz için bir de badem mi kullansaydık?” demişler.
  • badem ile fındık aynı fiyatmış. yalanına soktuğumunun malo'su.

    https://www.cerezciyiz.biz/…ogal-cig-kabuklu-findik

    https://www.cerezciyiz.biz/…vawveaqyasabegk16_d_bwe

    badem neredeyse 3 katı pahalı.açıklamanız '' biz keriz silkelemeyi severiz, fındık olmazsa nohut koyarız'' olsaydı daha samimi olurdunuz.
  • böyle kancık firmalara gitmediğim için sıkıntı yok.
  • futbol hayata fena halde benzer. gerçekten de öyledir.

    şimdi 3 büyükleri düşünün. yıllardır türkiye'deler, birbirlerine karşı olmasa da anadolu takımlarına karşı açıkça kollanıyorlar. en çok para bunlara gidiyor, en saçma işleri bile hoşgörülüyor. en çok taraftar onlarda, aslan payını hep bunlar alıyor, federasyonda en çok temsilci onlarda. o yüzden de türkiye liginde fırtına estiriyorlar. muhakkak bunlardan biri şampiyon oluyor son 30 yıldır bursaspor'u saymazsak.

    ama işte avrupa'ya çıkınca, koşullar eşit olunca noluyor görüyoruz.

    her ligden 3 takım alıp, bir şampiyonlar ligi oluştursan 24 takımlı. ispanya italya almanya ingiltere fransa portekiz hollanda ve türkiye. ve hatta bizim 3 takımımıza her maç birer penaltı garantisi versen, diyebilir misin ki "bunlardan biri ilk 5 te bitirir". peki diyebilir misin ki "biri kümede kalır". diyemezsin, çünkü zorluk görmüyorlar burda, alışık değiller.

    aha bu mado türevleri de yıllardır ticari zorluk görmediler, hep kıyaklar bunlara çekildi, nolacak biliyor musunuz? 1 yıldan fazla açık kalmaları mümkün değil. nerden mi biliyorum? bak türkiye de her yerde şubesi olan mado'ya, yurtdışında nerede var? sayayım:
    avustralya(ki buna şaşırdım harbiden) ırak, kktc, bulgaristan, azerbaycan, katar, bae, suudi arabistan.
  • dürüst satıcı, en azından badem koymadığını yazmış...

    o ambalaja "badem " yazsa ruhunuz duyacak mı? adamın ambalaja yazdığı ile içindeki karşılaştırılıyor mu?

    peşin edit : ulu önder'in askeri.
  • hayatımda mado denen yere bir ya da iki kere gitmişimdir en fazla. 2013'te gezi olayları sonrasında tamamen gitmeme kararı almıştım. insanların deli gibi doluştuğu balon bir mekan olduğunu düşündüm hep. yanılmadığımı görmek iyi geldi. bu gibi yerlere giden net söylüyorum aptaldır. gösteriş meraklısıdır.
  • bi mado bi de metro turizm.

    ne bekliyodunuz?
  • ülkemizde gıda sahtekarlığı arsızlık noktasına geldi. paketli ürünlerde kullanılan katkı maddeleri ve yapay tatlandırıcı/renklendiriciler butik üretim yapan yerlerde dahi kullanılmaya başlandı. hepimiz içerik bilgisine dikkat ederek arkamızı kollamalıyız.
hesabın var mı? giriş yap