• instagramda bir magazin hesabı. yalnız öyle kişiler hakkında öyle iddialar var ki yemin ediyorum kanım dondu. bu konulara meraklıysanız bir bakın derim.
  • asena atalaydır kendisi.
  • yerli gossip girl kıvamında takılmak isteyen gazeteci olduğunu iddia eden instagramda bir magazin hesabıdır. kendini ifşa etmez.canlı yayında duyurdugu sesine istinaden yüksek ihtimalle asena atalay dır
  • gunumuz tiki kizlarinin yaya yaya konusma tarzlarindan dolayi surekli tek bir kisiye benzetilen kimligi mechul sosyal medya magazincisi. lutfen agziniza kalem koyarak diksiyon calisin bu yeni nesil aksani cok kotu. ayrica biraz eski haberleri de calismasi lazim. cok zor bir sey degil. fransiz ihtilaline marksist elestiri getir demiyoruz. sonucta dunu bilmeyen bugune isik tutamaz swh.
  • canlı yayını hiç izlemedim, o yüzden sesini bilmiyorum ama kesinlikle “tiki” türk kızı değildir. orta yaşa yakın, ağır bir hanımefendidir bence. bağlaçları ayrı yazması, cümle kurulumuna verdiği özen de “asena atalay mı puhahah” dedirtiyor. ondan çok daha eğitimli olduğu kesin. ve şeyma subaşı konusunda da yüreklere su serper, “ay onu acun da sevmiyo zaten, melisa için evlendi boşverin, çevresindeki herkes ona yapmacık davranıyo” diyerek. zaten bu o kadar tuttu ki kadın yarın yüzünü paylaşsa bile altına şeyma subaşı yla ilgili yorum yaparlar, insanlar istiyo çünkü onla ilgili kötü bi şey duymayı, bunun da en güvenilir yolu maga olmuş *
  • sayfayı ilk açan kişiyle şu an devam ettiren kadın farklı olabilir mi? sanki ilk canlı yayında sesi farklıydı geçen gece denk geldim bayağı bir ağzını yayarak konuşuyor ve sesi de oldukça genç, içimden asena geçmiyor değil...

    diyetteyim ve fena acıktım, üstüne işimi de bitirdim yani aylağım ve buna kafa yordum eved genç bi hanım orta yaşlı değil.
  • son çıkan dedikodulara göre kendisine (bkz: gizem hatipoğlu) diyorlar
  • en buyuk vasfi acun'un ozel hayatı uzerine yaptigi paylasimlardir. olumsuz yoruma(kufursuz) tahammulu yoktur, basar engeli. acuna yakın çevrelerden bi kadın kişi olması muhtemel.
  • kendisi şu siralar tv8’deki gel konuşalım programında sunuculuk yapan eylem ipek şafak‘tır. sesi, tonlamaları kendisini ele verdi. şeyma’ya bu kadar sallayıp acun’a toz kondurmama sebebi belli oldu böylece. ayrica bu kadar takipçiyi şeyma subaşı sayesinde kazanmışken şuan onun hakkında tek kelime etmemesi de tahminleri doğruluyor.

    edit: eylem ipek, yaşar ipek’in kardeşiymiş ya ben şok. dün, seren-yaşar olayı patladığında bilin bakalım bu hatun kimi korumaya alacak paylaşımlar yaptı.
    eylem hadi itiraf et bebeğim de rahatla artık.
  • bir acunolog.

    magazinsel her detayi bilimsel makale yazacak kadar iyi bilen karanliklar kralicesi.
hesabın var mı? giriş yap