• netflix'ten sihirli ve güldürücü bir şov. mutlaka izleme listesine atın.
  • ilk bölümü harikaymış, umarım böyle devam eder. insanların "gerçek" olduğunu ve hiç kamera oyunu kullanılmadığını iddia etseler de bence öyle bir dünya yok. yine de eğlenceli.
  • tum numaralarin kamera hilesiz ve oyuncu kullanilmadan yapildigina inanmistim taa ki cantadan kadin cikarana kadar. yine de izlemesi keyifli
  • el çantasından kadın çıkmasını bekleyen yazarlar tarafından eleştirilen izlemesi gayet keyifli program. çoğu sahnede ip var ayrıca.
  • sahnede izlediğimiz gösterileri sokağa taşıyarak ve komik skeçlerle besleyerek izlemesi keyifli bir program hazırlamışlar.
    sihir dünyasını sevenlerin zevkle izleyecekleri bir netflix yapımı.
  • fake mı değil mi bilmiyorum ama çok keyifli bir şov . ıkinci sezon da ilk sezonun seviyesinde olmuş.
  • kendi ağzından diyor ki hayatta bir şeyin gerçek veya sahte olduğu değil size ne hissettirdiği önemlidir çünkü hisler gerçektir.

    bu cümlenin altında izlerseniz kendinizi kandırılmış değil eğlendirilmiş hissedersiniz.

    mizah anlayışı eski cnb-e dizilerini andırıyor, bence numaralardan çok şakaları için izlenilebilir bir yapım.
  • oldukça eğlenceli ve zekice kurgulanmış bir yapım.
    sadece sihirbazlık gösterileri değil de; her bölümün farklı bir teması, hikayesi olması ayrı bir güzel.
    justin 2. sezonda çıtayı daha da yükseltmiş ve daha yaratıcı olmuş sanki.

    kamera hilesi olup olmadığını düşünmeden, sadece size sunulan işten keyif almaya çalışırsanız oldukça eğlenirsiniz. hele ki; 2. sezon 5. bölümde, 4 kişiyle aynı anda farklı gösteriler yapmaya çalışması çok çok şahaneydi. ya da yerine birisini geçirerek, numaralarını uzaktan bağlantıyla ona yaptırması filan süper düşünülmüştü.

    sezon finalini de insanı hüzünlendirerek yaptılar ya ne diyeyim.

    izleyin derim.
  • az önce fıldır fıldır gösterisinde kamera hilesi barkı diye araştırdım. kendisi yok diyor. peki kamera hilesi olmadan çantadan vatandaş istedi diye eşşek kadar kahve makinesi çıkarabiliyor?

    muhtemelen kendisinin de bol bol üstünde durduğu gibi öncelikle insanları yönlendiriyor ikincisi de biz göremesek de belki de starbucks'tan çıkan yirmi kişiye aynı soruyu soruyor.

    gerçi bazen iki kişiye sorup istediklerini kendilerine verdiği kutularda buluyoruz ki bunu aynı naiflikte açıklamak zorlaşıyor.

    ya da çıplaklar kampındaki hatunun yüzüğünü ekibi belki önceden kopyaladı ve böylece portakalın içindeki limonun içindeki yumurtanın içinde vardı.

    bilemiyorum altan. bir yanım tüm ilizyonun gerçek olmasını isterken diğer yanım yoo adamım yoo bu kadarı mümkün değil diyor.

    --- spoiler ---

    as for his other tricks, you can google how magicians can seemingly "control" decisions, predict answers, or how they're able to "put" items inside sealed objects. it's human nature to be curious about how willman does what he does, and since the series is an examination of humanity — he probably wouldn't fault you for looking up the answers.
    --- spoiler ---

    linkus
  • ilk bölümü izlerken takıldım kurgu mu diye bence ilizyonu kamera geçişleri ile yaratması bütün eğlencesini bozuyor. kesintisiz tek plan çalışsa ilizyon sırasında izlerdim devamını.
hesabın var mı? giriş yap