• direksiyonu akan trafikte sadece diziyle tutarak ve elleriyle direksiyon tutacağına tesbih ile oynarak araçların sağından solunda hızlıca geçerek trafikteki diğer insanların hayatlarını tehlikeye atan kişimsi. bu adamın ve bunun gibi yapan diğer insanların gerekli cezayı almasını ümidt ediyorum. ehliyetine el konulsa trafik için daha güvenli olur.
  • trafik canavarıdır.
  • diziyle makas atan maganda başlığını açan sararmen ile başlık altına olumsuz yorum yazanları, instagram hesabından yayınladığı video ile " hesabı sorulacak" diye tehdit eden kişi. ilgili video
  • tipik bir audi kullanıcısı. rezil herif.
  • paylaştığı videoların çoğunu silmiştir.
  • bu ulkede cesur savci kalmadi ki bu adama insanlarin hayatini tehlikeye atmanin cezasinin ne oldugunu gostersin.

    su bes para etmez memlekette en ucuz sey insan hayati zaten. bu herif de bir kaza, yapsa birini oldurse kendisine hic bir sey olmayacagini biliyor.
  • kardeşi var bir de.

    (bkz: şakir düz)
  • makas atmayı seven birisi olarak (böyle bir hobim olduğunu utanarak söylüyorum) paylaşımları hoşuma giderdi. ara ara keserdim instasındaki itici olmayan araç videolarını, ancak son paylaştığı instagram gönderisinin önüme düşmesiyle bu zamana kadar aleni olarak göstermediği iticiliğini gün yüzüne vurmuş şahsiyettir. ünlülerin kameralarla huzurevi, çocuk esirgeme kurumu ziyaretlerini anımsatmıştır.

    buyrun burdan demek isterdim ancak entry i girene kadar video silinmiş.

    izleyemeyenler için,
    --- spoiler ---

    videoda, duran araba içinde boş atıp kendini çeken abimizin camına bir delikanlı tıklıyor ve yüksek ihtimalle para vermesini veya yemek ısmarlamasını istiyor.(camlar kapalı olduğundan duyulmuyor) sonra gönlü geniş abimiz, camı açarak sen geç lokantaya istediğini söyle ben geliyorum diyor.
    ardındaki görüntüde masa altından gizlice kendini kameraya alan ağır abimiz, gence al kartımı sen beni ara sana mutlaka bir iş ayarlarız diyerek kartını veriyor veya verir gibi yapıyor.

    --- spoiler ---

    bu görüntülerden sonra, bir taraftan gösterişin iticiliği kaplıyor dört bir yanımızı, bir yandan göstersede iyilik iyiliktir dedirtiyor.

    aslına bakarsak instagramın hakkını veren kişidir.
    instagram = gösteriş seven gelsin olarak değiştirilmelidir.
  • sahip olduğum audi aracımı satıp lexus alacağım :))))
hesabın var mı? giriş yap