• japonların kılık değiştirmek suretiyle amerika'da teknoloji casusluğu yaptığını anlatan profesördür. japonlar o boy ve tipleriyle nasıl çaktırmadan bu işi becermişler diye çok gülmüştük hatta bazı arkadaşlar derste sorunca kızmıştı...
  • ar şirketler grubu'nun sahibi. dünya mercimek piyasasının %40'ı elinde, mercimek kralı diyolarmış kendisine. şimdilerde full adındaki şirketiyle akaryakıt sektörüne girdi. piyasadan %5-6 daha ucuza vereceklermiş akaryakıtı ve gelen müşterilere mercimek çorbası ikram edeceklermiş.
  • iktidar yanlısı olan hak-iş'in genel başkanı.komik açıklamar yapmış.

    disk'in öncülüğünde 1 mayıs 1977 günü taksim'de yapılan kutlamalarda kitlenin üzerine ateş açılması sonucu kimileri vurularak kimileri de panzer tarafından ezilerek öldürülen 34 kişinin ardından mitinglere kapatılan taksim için emek ve demokrasi örgütlerinin yıllar süren mücadelesi sonucu taksim'in yeniden kutlamalara açılmasını hak-iş sendikası görmezden gelerek taksim kutlamalarına katılan grupların bazılarını marjinal olmakla suçladı. taksim kutlamalarına ilişkin yazılı açıklama yapan hak-iş genel başkanı mahmut arslan, 1 mayıs kutlamalarına kendilerinin de taksim'de katılacaklarını belirterek, "ideolojik ve marjinal grupların yasadışı olarak girdiği alanlarda yasadışı davranışlar sergileyerek, bu mücadeleye başka anlamlar yüklemeye çalışmaktadırlar. bu oyuna gelemeyiz" dedi.

    arslan, açıklamasında "ideolojik grupların" 1 mayıs'ı anlamından çıkartmayı amaçladıklarını ileri sürerek, "1 mayıs'a sahip çıkmak aslında geleceğimize sahip çıkmaktır. 1 mayıs'taki görüntülerin bizi meydanlarda alıkoymaması gerektiğine inanıyorum. meydanlara siz gitmezseniz başkaları orayı işgal ediyor, meydanları dolduramazsak başkaları dolduruyor. adını sanını duymadığımız marjinal gruplar 1 mayıs'ı elimizden alıyor. böyle olmaz" ifadesini kullandı.
    http://www.birgun.net/…28&day=10&month=04&year=2011
  • gerek konuşma biçimi gerekse görünüm olarak yaşar nuri öztürk'e benzetmekten kendimi alamadığım profesör kişi.
  • şöyle bir habere konu olmuş şahıs.
    http://www.rotahaber.com/…ulen-iddiasi-h581713.html
  • kendisi türk filmlerinin unutulmaz isimlerinden arap celal'e de bayağı benzemektedir.*

    (bkz: #61933462)
  • mersin'de fethullahçı terör örgütü/paralel devlet yapılanmasına (fetö/pdy) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, bakliyat devi arbel gıda'nın sahipleri mahmut arslan, hüseyin arslan, ali arslan ve hasan arslan hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. arslan kardeşlere şu ana kadar ulaşılamazken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. arbel gıda, 2017'de iso tarafından yayınlanan türkiye'nin en büyük 500 şirketi listesinde 381. sırada yer alıyor
  • kemal kılıçdaroğlu’nun 88 yaşında vefat eden annesine ağza alınmayacak küfürler saçan, trabzon medikalpark hastanesinde görevli tek hücreli doktorumsu

    kaynak~
  • doğru düzgün yazı yazmaktan aciz, türkçe özürlü, beyin ölümü gerçekleşmiş bir doktor müsveddesi. kemal kılıçdaroğlu'nun fanboyu filan değilim. sadece güya ülkenin az çok eğitim görmüş bir ferdi ve bir doktor olarak kullandığı - daha doğrusu kullanamadığı- dilden, böyle pespaye bir kişiliğe sahip olmasından ölesiye tiksindim. başkalarının ölmüş annesine küfür ederek kendi annesini başkalarının ağzına küfür olarak vermesi de hayatın bir ironisi olmuş. o annede de azıcık sağduyu varsa böyle bir evlat dünyaya getirdiğine pişman olmuştur zaten.

    edit: medical park işine son vermiş. o yüzden yukarıdaki link artık hükümsüzdür. bundan sonra sadece kendi beynindeki hasarı tamir etmek için uğraşacakmış.
hesabın var mı? giriş yap