şükela:  tümü | bugün
  • amerika kökenli soul ve r&b tarzlari icra eden 1960 larda kurulmuş, 1970 lerde listelere hitler yerleştirmiş bir grup.
    grup üyeleri ölmüş ve gruptan ayrılmış, bu yüzden bolca sessiz ve başarısız yıllar geçiren grup 1999 da tekrar sağlam şekilde kurulmuştur.

    diskografi:

    the main ingredient l.t.d. (rca 1970)

    tasteful soul (rca 1971)

    black seeds (rga 1971)

    bitter sweet (rca 1972)

    afrodisiac (rca 1973)

    euphrates river (rca 1974)

    rolling down a mountainside (rca 1975)

    shame on the world (rca 1975)

    music maxiums (rca 1977)

    ready for love (rca 1980)

    i only have eyes for you (rca 1981)

    i just wanna love you (polydor 1989)

    pure magic (magnatar records 2001)

    ayrıntılı bilgi için http://www.soulwalking.co.uk/main ingredient.html veya http://en.wikipedia.org/wiki/the_main_ingredient adresleri ziyaret edilebilir.
  • cuba gooding 70'li ve 80'li yıllarda zirvedeyken bu grubun üyelerindendi, i only have eyes for you albümleri '81 senesinin en başarılı disco funk albümlerindendir. grubun diğer bir üyesi tony sylvester 2006 yılının kasım ayında hayata veda etmiştir.
  • summer breeze parcasiyla bir cuma aksami is yorgunlugunuza eslik eden guzel grup.

    "summer breeze makes me feel fine
    blowing through the jasmine in my mind."