• vardır böyle kadınlar.

    makarna , şarap, hafif bir müzik eşliğinde sıcak bir masaj düşünürken, hatun kişinin "kısır yapsan daha iyi olmaz mı?" demesiyle gerçeklere dönersiniz.
    kısır kokan ellerle de elim sende oynamak mümkün tabi.

    bilgi amaçlı edit:
    "makarna şarap ne alaka, kısırın yanında ayran olmaz çay olur, makarnayla elit olunur mu, lazanya olsa iyiydi, varoş tip, kadınları aşağılamak, sınıflandırmak" gibi eleştirilerinizi okudum.

    makarnayla şarap içilmez diye bir kaide yok. makarna yaparsın yanında içmek için bir şarap açarsın olur biter. milor'u yemeğe davet etmedim, kasmıyorum yani.
    kısır isteyen kadını aşağıladığımdan bahsedilmiş, bu tarz başlıklara sanırım fazla ön yargılısınız, ya da okuduğunuz anlamıyorsunuz. iki cümlelik yazının hiç bir yerinde kadın aşağılanmıyor.

    kısırın yanında ayran içilmez, çay içilir diyen bazı elit arkadaşlar var ki, onlar da sanırım kısırı sadece gittikleri kabul günlerinde yemişler. bizim oralarda kısır başlı başına bir yemektir. yanında tercihe göre ayran ya da kola içilir. çay sonra. google'a "kısır ayran" yazın görün. var mı yok mu?

    sözün özü, bazıları tarafından, kadınları aşağıladığım bir entry olarak düşünülmüş. öyle bir şey yok. ayrıca "kısır tercih eden kadın candır, bir tanedir, evlenin" diyen işin özünü anlamış yazarların entrylerini okuduktan sonra gördüm ki, evet ayran-kısır tercih eden kadın bir tanedir.
  • kısırın yanında çay da tercih edebilecek kadındır.
  • varoştur.
  • candır, evlenilesi kadındır.

    aynısını benim de başıma geldi. şimdi evde bana her gün harika yemekler pişiyor özellikle de kısır. o günden sonra evlenme kararı aldık zaten. kısaca, iyidir.
  • enteplidir,entep
  • glisemik indeksi çok daha düşük ve çok daha besleyici bir öğün tercih eden kadındır. şarabı fakir gibi makarnanın değil, bonfilenin yanında tercih ediyor da olabilir. ayrıca evde hoparlöre bağlanmış telefondan teneke gibi mp3'ler eşliğinde filiz makarna yanına cumartesi şarap açtım diye italyan ambiyansı yakaladığını sanarak "sıcak masaj" beklentisine giren adamların varoş bulduğu kadındır, ahaahahaha, sıcak masaj ne lan!
  • nuhun ankara ustune yogurt dokup yanina sava aciyorsaniz * kisir tercih etmekte hakki olan kadin
  • lazanya kırmızı şarap (tercihen pinot noir) ikilisinden haberi olmayan bir tiptir. ( varoş yazmışım ayıp etmişim.sorry)

    editos büdütos : pinot noir üzüm cinsidir. château léoville las cases ise, bordeaux bölgesinde bulunan bağ, şarap evi ve de buranın ürettiği şarabın adıdır.

    pinot noir üzümlerinden yapılan bir şişe romanee-conti drc 1990,

    40.000 (yazı ile kırk bin) tl.

    dir.

    saçmalamadan ikileyiniz ufak ufak.
  • türkiye'de yaşamıyordur. tabii ki özlediği şeyleri tercih edecek*.
  • sağlıklı olanı tercih eden kadındır.
hesabın var mı? giriş yap