*

  • spotify'da müzik zevkimin uyuştuğu insanlarla iletişim kurabilmek mi?

    kullanmaya başlayınca "neden böyle bir mobil uygulama daha önce yapılmamış ki" dedirtiyor insana. bu uygulama resmen ihtiyaçmış. insan kullanmaya başlayınca anlıyor. zaten storeların app yorumlarında da insanlar hep beklenen, istenen, aranan app gibi şeyler söylemişler.

    çok hızlı gelişeceğini ve kabul göreceğini, hatta alışkanlık yapacağını düşündüğüm, gelecek vadeden elit bir platform olacak gibi görünüyor. çünkü insanlar aslında kendi duygularına yakın duygularla yaşayan insanlarla eşleşiyor, bu da daha kolay ve akıcı bir iletişime ışık tutuyor. buradan çokça sanat, canca dostluk ve bolca aşk çıkar. :)

    bu arada bu işler nasıl mı oluyor diye sorarsanız hemen bilgi vereyim, daha doğrusu alıntı yapayım:

    spotify hesabınızla kolayca bağlanıyorsunuz, kayıt olmanıza gerek yok.

    spotify hesabınızla bağlandığınız zaman, sizin müzik zevkinizi sistem detaylı bir şekilde analiz edip, yorumluyor. siz spotify hesabınızdan müziğinizi dinlerken, makromusic uygulaması açık olmasa bile sizinle aynı anda dinlediğiniz müziği dinleyen varsa, size bildirim gönderiyor, onaylarsanız da hemen sohbete başlayabiliyorsunuz.

    her gün 5 yeni profil eşleşmesi geliyor, bu kişiler genellikle sizinle aynı grupları, aynı şarkıları dinleyen kişiler oluyor. profillerini inceleyerek eşleşmeyi kabul edebilir ya da reddedebilirsiniz. kabul ederseniz hızlıca sohbete başlayabilirsiniz.

    keşfet kısmında makromusic kullanan kişilerin, spotify hesaplarında o an ne dinlediğini görebiliyorsunuz. hoşunuza giden bir şarkıyı dinleyen birileri varsa, kolayca eşleşip konuşabiliyorsunuz.

    eşleştiğiniz kişilerle konuşurken, o an dinlediğiniz müziği tek tuşla konuştuğunuz kişiyle paylaşabiliyorsunuz, o da hemen chat ekranındayken gönderdiğiniz iletiye tıklayarak kendisinden de o şarkıyı açabiliyor, böylece hem sohbet ediyorsunuz hem de birbirinizle hep aynı anda aynı şarkıları dinliyorsunuz.

    uygulama spotify apı’larını kullanıyor, yani uygulamanın spotify tarafından da o anlamda onayı var.
  • yıllar önce aynısı zaten vardı. (bkz: last.fm)
  • buralar değerlenir
  • tüm uygulamaları tinderlaştırmaya gerek yok cidden rahat bırakın nan spotify'ı
  • taklit uygulamadır.

    (bkz: meetthemusic)
  • spotify ile bağlanmak her hangi bi sorun yaşatır mı ilerde, uygulama ne kadar güvenilir, bilen biri yeşillendirirse sevinirim.
  • yeni indirdim fakat benimle aynı şeyleri dinleyen birini göremedim. bu beni biraz üzdü.

    yine de çok güzel bir düşünce ve uygulama.
    geliştirin çabuk...
  • gelecek vadeden bir uygulama olarak görüyorum. şuan yeni release edildi sanırım. fakat çok başarılı buldum fikir itibariyle. yeni patchleri ile daha da düzelecek gibi. (bkz: başarılı)
  • nasıl lan böyle bir uygulama şimdiye kadar yoktu ki diye düşünmeden edemiyor insan. indirdim ilk eşleşmemi yakaladım hadi hayırlı işler. bu açıdan ilk ben düşünmedim değil mi? hadi itiraf edin
  • güzelmiş indirdim ve eşsiz müzik zevkim nedeniyle hiç kimseyle eşleşemedim
hesabın var mı? giriş yap