• antalya fen lisesi (ve sonra boğaziçi ve itü) mezunu pırıl pırıl iki gencin (ve sanıyorum kardeşlerinin), tamamen kendi çabalarıyla yoktan var ettikleri, kabak koyu'nda bu sezon açılan şirin hostel.

    turizm krizi başlıklarında sövdüğümüz çakal ve çomar yurdum esnafının profil ve karakterinin tamamen zıttında; aydınlık, aklı başında çocuklar. keyifle ve özenle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. bu yaz yolunuz o taraflara düşecek olursa bir şans vermenizi tavsiye ederim.

    facebook sayfası
  • hayatımın en güzel 7 gününü geçirmeme sebep olan en büyük etkenlerden biri. 25'li yaşlarında iki kuzen, herkesin ağzında olan ama kurumsal köle olmaktan vazgeçemediği hayattan sıyrılarak kabak koyu'nun eşsiz manzarasında kendilerine yer açmışlar. aynı zamanda büyükşehir ikiyüzlülüğü ile yaşamaya alıştığımız şu hayatta çıkarsız samimiyetleriyle size kendinizi sorgulatıyorlar.

    bugün mükemmel arkadaşlıkların başladığı bu sıcak mekanda half moon beat partisi var. fethiye ve yakınında olanların kaçırmamasını tavsiye ederim, biz orada olacağız.
  • 28 haziran'da mükemmel ve şehrin boğucu havasından uzak bir partiye ev sahipliği yapacak hostel.
  • kabak'ta yazın başında birkaç gün kaldığım hosteldir.

    biri itü'lü biri bogazici'li iki genç tarafından işletiliyor. gerçek hostel kültürünün muğla gibi turistik yerlerde yaşatılabildiği nadir mekanlardan birisi.

    inanılmaz bir manzarası ve hoş bir ortak alanı vardır. işletmeci arkadaşlar kabak'a ve hostele dair herhangi sorunuzda size samimiyetle yardım ederler.

    isterseniz alt kattaki paylaşımlı odalarda kalabilirsiniz, isterseniz üst kattaki 2 kişilik odalarda kalabilirsiniz.

    o kadar yolu çekmeye değer mi derseniz, bence değer.

    mekanın bence tek dezavantajı, size şehirden izole, ışık kirliliği olmadan yıldızları, dolunayı ve yakamozları izleme imkanı tanıyor. dolayısıyla oradaki hatıralarınız unutulmaz oluyor. tercihinizi bunun bilincinde olarak yapmanızı tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap