• (bkz: man utd)
  • ing. biraz erkek ol, erkek gibi davran, korkma anlamlarına gelen deyim.
  • ing. iki dakka adam ol!
  • komik değil ama sempatik dizi. bir yerlerden aşina olduğumuz mayher zickel, dan fogler ve christopher moynihan başrollerde. yeni sezon dizilerindeki kadın egemenliği (2 broke girls, new girl, whitney) bu dizide yerini erkeklerin bakış açısıyla anlatılan hikayelere bırakmış ve bu değişiklik onun yararına olmuş. baş karakterimiz will'in ps3 oynamak için karısına yaptığı numarayı gördüğümüz ilk dakikadan başlayarak karakterlerle erkek olarak bağ kurmamız kesinlikle çok kolay. kadınlar da erkeklerin hallerine gülüp dizideki kadınları takip edebilirler, bir sıkıntı yok. çok bilindik kadın-erkek ilişkisi noktalarına değiniyor dizi zira. çok komik olmasa da temposu, başarılı oyunculukları ve iyi yazılmış diyaloglarıyla fena başlamadığını söylemekte fayda var.

    hani dizilerde filmlerde karakterler bilgisayar kullanırken hep hayvani bir hızla klavye tuşlarına basarlar, mouse'un lafı bile geçmez, siz de bir tarafınızla gülersiniz ya; bu dizideki ps3 oynama sahneleri de bende aynı etkiyi yarattı. kontrol aletlerinin ışıklarının yanmıyor oluşu (yani çalışmıyor oluşu) gibi bir ayrıntıyı bir kenara bıraksam da o tuş kombinasyonları ve hızıyla hangi oyunu oynuyorlardı merak içerisindeyim.
  • -2015 senesinde gösterime girecek, simon pegg ve lake bale'in baş rollerini paylaştığı 30'lu yaşlarındaki bir kadının yanlış anlama sonucu karşılaştığı adam ile arasında yaşananları konu edinen romantik-komedi türündeki filmdir.
    -2015 senesinde gösterime girecek, 19 yaşında sevgilisinin hamile olduğunu öğrenerek uyuşuk hayatı alt üst olan delikanlının en yakın dostu ile çıktıkları, sorumluluk alma/baba olma serüvenini anlatan komedi filmidir.
  • sevimli bir rom com.
  • simon pegg'in yan rollerden romantik komedi başrolüne terfi ettiği film. seyirlik, filmi çeken ekibin klasik çizgisinde ve samimi bir film olmuş. yalnız simon pegg ne kadar düzgün bir ingilizce sahibiymiş, altyazısız anlaşılan nadir ingilizlerdenmiş de haberimiz yokmuş.
  • londra, özellikle southbank ve simon pegg için keyifle seyredilecek vasat bir rom com.
  • ekşidaşların da belirttiği gibi büyük beklentilere girmeden seyredilebilecek romantik komedi filmi. bu lake bell denen hatunun bu kadar beğeneni olmasına şaşırdım. fiziğine ve oyunculuğuna lafım yok ama özellikle filmde kendisi pek güzel değil.
  • tam eğlencelik bi romantik komedi filmi. doğru kişiyi arama, o karşına beklemediğin zamanlarda çıkacak, umudunu yitirme mesajını net veren bir film.
hesabın var mı? giriş yap