• google play'deki en iyi manga okuma zımbırtısı. favorilere eklenen mangaların yeni bölümleri gelince tıkır tıkır bildirimi de geliyor. sayfalar arası geçişler gayet hızlı ve ayarlanabiliyor da. (soldan sağa veya tam tersi gibi)ilk sayfa okunana dek tüm chapter yüklenmiş oluyor, bir sonraki sayfanın yüklenmesini bekleme derdi olmuyor, diğer manga uygulamaları sıkıntılı bu açıdan.

    ilgisine tavsiye edilir beybi.
  • ah bir de parasız olsa dediğim canım uygulama. bi yerden sonra indirmenizi sınırlıyor ve öyle kalıyorsunuz.
  • app store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebildiğiniz ve manga kaynaklarını seçebildiğiniz çok güzel bir uygulama, severek kullanıyoruz.
  • önümüzdeki hafta komple kapatılacağı açıklanan manga okuma uygulaması/sitesi. sebep olarak da gülünç bir şekilde vicdana geldiklerini açıklamışlar. sen 10 sene boyunca korsan olarak binlerce manga yayınla, yüzlerce yayıncının kapanmasına sebep ol sonra gel biz yanlış olduğumuzu fark ettik artık kimsenin emeği boşa gitmesin diye parayla sunacağız mangaları de. alternatif aramaya başlayalım bakalım.
  • oldukça detaylı bilgilere sahip veri tabanı, her gün yaptıkları özgün listeler ve mobil uygulamasındaki o bütünlük hissiyle beraber yokluğunu çokça hissedeceğim manga okuma hedesi. onun yerine alternatif olarak tachiyomi öneriyorum.
  • en sonunda kapanmış manga okuma zımbırtısı.

    baya duygusal ve uzun bir metin ile uygulamanın kuruluş, gelişme, şirkete dönüşme ve kapanma sürecini yazmışlar.

    kısaca kendimizi legale çekip paralı yapacaz ama ismimiz o kadar kötü ki bu isim ile yürümüyor bu iş o yüzden başka isim ile yapacaz bu işi diyorlar. benim merak ettiğim ise aylık üyelik şeklinde mi olacak yoksa diğer uygulamalarda olduğu gibi bölüm başına satın alma mı olacak. yani manga, webtoon tarafı globallde büyüyen bir pazar ve hali hazırda cince ve koreceden ingilizce'ye cevirip bölüm başına 1-2 dolara satan aç gözlü uygulamalar var. yani mr bunların da çarkına çomakmı sokacak yoksa bizde yolumuzdayıp diyip bunların peşine mi takılacak.

    gerçekten fark yaratmak hedefleri varsa netflix, spotify tarzı bir sisteme kaymaları lazım yoksa benim gibi çok fazla okuyan bir adam için altından kalkılacak şeyler değil, aylık 2-3 bin dolar verecek hali yok kimsenin bunlara.

    o kadar uzun zamandır kullanıyorum ki bu uygulamayı, kapanması değişik duygular yarattı.

    edit: yokluğu her geçen dakika daha da büyüyor. halihazırda başka mobil uygulamalar da kullanıyordum ama hem güncel serilerin takibi hem sade yapısı hem de çok fazla kaynaktan beslenmesi ile başka bir uygulamaydı ve boşluğu dolmuyor. son aylarda iyice düştüğüm webtoon belasını en rahat tek elden takip edebildiğim yerdi şimdi işin yoksa tek tek sitelere gir bak.
hesabın var mı? giriş yap